Ahojte mam maly problem.. nejde mi wifi na tomto dsl routri, v nastaveniach wifi mi ani nenapíše mac adresu wlan.
Trošku som googlil a našiel som že to može byť možno aj chyba firmwaru. Lenže utilitou na upgrade to nejde, ale na tejto stránke asi tak v polovici je návod ako tam nahodiť nový firmware pomocou ftp http://209.85.135.132/search?q=cache:yt ... clnk&gl=sk
Je to na tej stránke priblyžne v polovici.
Konkrétne tento post : "Ak chcete napalit firmware 2600VG pre 2600VGST, pouzite metodu FTP, t.j. pripojte sa na router pomocou FTP klienta a do vzdialeneho adresara nakopirujte firmware a po reboote sa mozete vytesovat. Mne to zafungovalo s touto verziou 2.5.8.2_Z."
Nemam nejak skúsenosti s ftp, ale skúšal som už všetko možné ale nejak som sa do routera nedostal. Viete mi niekto poradiť ako nato????
Alebo neviete niekto kde može byť chyba ked nevidím mac adresu wifi, a aj ked ju zapnem tak ju nenajdem??
Dakujem
PS:neviem či som trafil správn tému. Ked nie ospravedlnujem sa.
upgrade firmwaru na vigor 2600VGST
- kajo873
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Nov, 2006, 02:00
Re: upgrade firmwaru na vigor 2600VGST
Taak už sa mi podarilo upgradnut firmware, ale nejde mi wifi staleeee... neviete čos tým može byť?
Alebo enviete kde by som zobral firmware v2.5.8.2_ST ?? lebo som našiel len v2.5.8.8_ST a počul som že na tom staršom ževraj vifi šla a ked dali už novší že už tam wifi nebola..
Alebo enviete kde by som zobral firmware v2.5.8.2_ST ?? lebo som našiel len v2.5.8.8_ST a počul som že na tom staršom ževraj vifi šla a ked dali už novší že už tam wifi nebola..
Re: upgrade firmwaru na vigor 2600VGST
Vo vigore 2600vgst je miniPCI wifina, neni s nou nieco????
M
A do attelu si nepisal?
M
A do attelu si nepisal?