Colin McRae: DiRT™2
Re: Colin McRae: DiRT™2
To riesil teraz presne kamos. Ako davas continue, kde je licencia, tak dole v tej licencii davas, ze local profile. To je najlepsie davat, lebo achievementy su ti na nic. A aspon mas savy.
Spoiler: ukázať
Daj vytvorit novy profil. Mas? Potom tam ked mas potvrdit continue, tak zoscrolluj dole. A v texte je odkaz, ze vytvorit local profile. No uz mas?
PS: V seredi mrzne?
PS: V seredi mrzne?
hmm, mne funguje live normalne, cdkey zo Steamu, aj tie archievmenty idu....
Tak toto je urcite najlepsia hra roku 2009, uplne super. zatial sa mi najviac pacil zavod v malajzii A ked vysplechne tá voda aaa. Nadhera. Spravim aj nejake videjko. Uplne super hra.
AMD Ryzen R7 1700X @3.85 , CRYORIG H5, R9 270, 16GB ram,
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
nj hlavne voda je super
ovládanie sa mi zdá o niečo lepšie ako pri prvom Dirte
ovládanie sa mi zdá o niečo lepšie ako pri prvom Dirte
hmm trosku viac popis problem.
mas 9.11 ovladace?
A dobre som pocul? ze ked troska prudsie narazim tak spolujazdec mi povie ze What The Fuc*k ale povie iba What The F
mas 9.11 ovladace?
A dobre som pocul? ze ked troska prudsie narazim tak spolujazdec mi povie ze What The Fuc*k ale povie iba What The F
AMD Ryzen R7 1700X @3.85 , CRYORIG H5, R9 270, 16GB ram,
ano mam ale dal som uz kompatibilita a dal som Vista service pack 1 a uz mi to aj spustilo len to chce niekde registrovat je to normalne po registracii mozem hrat ? alebo ste sa neregistrovali ?
Ked mas origo staci sa regnut na games for windows a ti bude automaticky ukladat hru bez tohto regu sa neda ukladat hra preto je aj pri registrovani potrebny cd key ja som ho mal so steamu...na tom papieri od grafy...som ho vlozil overilo mi a mi uklada.. ale kto nema seriove a ma warez ma smolu bez serioveho nepojde ukladanie.. teda hra pojde ale sa nebude dat ulozit pokial nebudete regnuty na games fo Windows..Je to super hra.. oplati sa hrat aj mmultiplayer... je zaujimavy :D inac nexce niekto dat po nete preteky
CPU: Intel I7 920 D0 2,66@4,21GHZ FAN: Noctua NH-U12P SE MB: ASUS Rampage II Extreme Ram: 3x2GB DDR3 1800MHZ Kingstone HyperX + Box Fan GPU: Gigabyte HD 5970 2GB 950/1200 PWS: AKASA 1200W HDD: Seagate 750GB 16MB 7200rpm Case: ThermalTake VJ4000
uz sa o tom pisalo v tejto teme.. staci vytvorit offline profil ako pri kazdej Live hre
regol som sa na windows live id, ale z hry ma vyhadzuje s hlaskou: Cant connect to live. you may be using a windows live id from a region that is not supportd by live. poradte co s tym
Nastav si iny region ...