ATI catalyst od 9.4 seka mafia
ATI catalyst od 9.4 seka mafia
Zdravim. Ked som nainstaloval novy catalyst tak mi zacala sekat mafia. Ked stojim na mieste mimo prevoz tak mam FPS v pohode 60 ale akonahle zrychlim tak to padne na 10-20FPS. Pod catalystom 9.3 mi to este ide v pohode ale ked tam dam novsi tak to uz seka. Viedel by mi s tym prosim niekto pomoct?
PS: pod catalystom 9.3 mi zase nejde prepojenie s telkou a v popise je to pocitac 2
PS: pod catalystom 9.3 mi zase nejde prepojenie s telkou a v popise je to pocitac 2
Spoiler: ukázať
Re: ATI catalyst od 9.4 seka mafia
a este novsie ovladace si nekusal ? ved uz su 9.11
ked to nejde aj tak tak nehaj tie 9.3
// aku mas presne grafiku ?
ked to nejde aj tak tak nehaj tie 9.3
// aku mas presne grafiku ?
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
Skusal som vsetky od 9.4 a sekalo to na kazdom. Uz mam aj 9.11 a aj tam to seka. Na 9.3 mi nejde prepojenie s telkou co dost casto pouzivam.
Je to presne ASUS EAH3870 TOP HTDI 512MB PCX z vyrobi taktovana na 851MHz
Je to presne ASUS EAH3870 TOP HTDI 512MB PCX z vyrobi taktovana na 851MHz
tak to mozno sopobuje aj ta hra je stara
PS5 Slim
PS5 Slim
a keby som tam dal niaku 4xxx alebo 5xxx radu tak by sa to mohlo zlepsit? Ide o to ze aj pri novych hrach sa mi stane to, ze pre hrani mi hra zamrzne, potom je asi 10 sekund cierna obrazovka, zatial sa na pozadi otvoru GPU recover a hra pokracuje a to sa opakuje pravidelne aj po cistej instalaci windowsu. Este ma napada, ci to nema nieco spolocne s frekvenciou PCIe zbernice
zyvsoval si tam frekvenciu ?
a aku mas vlastne teplotu na grafike v zatazi ?
a aku mas vlastne teplotu na grafike v zatazi ?
PS5 Slim
PS5 Slim
na PCIe ano. Teplota v zatazi je maximalne 81°C podla HW Monitor
tak ju skus dat na povodnu hodnotu
PS5 Slim
PS5 Slim
tak to zrejme bude len ovladacmi asi
PS5 Slim
PS5 Slim
Ale preco potom vsetky hry mi padaju a na pozadi sa otvori GPU Recover? Ked ho vypnem tak hra zamrzne a musim resetnut PC. Ked ho mam zapnuty tak hra na 5 sekund zamrzne dalsich 10 je cierna obrazovka a potom sa hram dalej a to sa opakuje stale a pri kazdej hre. A robi to na kazdom ovladaci. Neviem ci nebude chyba v pamätiach. Zle sa tam zapise udaj alebo ho zle precita a tym padom to sposobuje problemy.