Colin McRae: DiRT™2
Re: Colin McRae: DiRT™2
No neviem. Hrať s volantom keď mám kameru spoza auta..... Ale ináč ako v pohode volant, len peniaze nie sú adekvátne podanému výkonu. To radšej sadnem do BMW Coupe a povozím sa takisto kedy chcem. Ale ako hral som na tom a brzdenie špičkou pravej nohy a pätou pridávať plyn, tak to už hej.....
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
vsimli ste si niekedy,na kolko % vam idu grafiky pri hrani tejto hry? podla testov to dost limituje cpu
Ako som pisal, mam zatial len demo, ktore podla mna nie je optimalizovane...percenta ti nepoviem, ale prva grafika ma 84 stupnov, druha 39 stupnov....= SLI nefunguje vobec.
Procesor ide maximalne na 30%-40% ( HT nepouzivam, kedze na tom len hram)
Procesor ide maximalne na 30%-40% ( HT nepouzivam, kedze na tom len hram)
Papagaj#2656
CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD Crucial M4 256GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Black Mouse: Razer Imperator + ROCCAT Hiro 3D Screen: ASUS ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit
CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD Crucial M4 256GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Black Mouse: Razer Imperator + ROCCAT Hiro 3D Screen: ASUS ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Dirt aj normalny aj tento dirt2 tiez mi dost hreje grafiku a procesor takmer nic,uplne mi na grafike roztoci ventilatory. Myslim ze je to zle optimalizovany engine.
Hra je obrovsky zklamani.Tohle nema s rallye absolutne nic spolecnyho.Tam neni ani poradna rychlostni zkouska omg.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
ja len ze na 4 jadre mas skoro raz take fps ako na dual
Nevem či sa mi to len zdá,ale asi nikto tu nespomínal problém, ktorý ma dosť trápi už od demo verzie.Celý začiatok hry a celá maringotka mi ide asi 3 FPS aj to vravím moc a len čo vyjdem z maringotky von alebo závodiť vyhupne sa FPS aspoň na 50 a hra ide v pohode...len tá maringotka a celý úvod...to isté mi robilo aj demo a robí to aj full .Ešte skusim novšie drivery od VGA (HD3850) ale ak je to nimi,tak ďakujem pekne...
°C2Q Q9400,4x2GB 667 DDR2,Radeon 6850 1GB DDR5,300+150GB HDD+40GB SSD,Enermax PRO82+ 625W
http://magicboxlive.blogspot.com/2009/1 ... irt-2.html" onclick="window.open(this.href);return false; ??? snáď toto pomôže...HULIAK napísal:Nevem či sa mi to len zdá,ale asi nikto tu nespomínal problém, ktorý ma dosť trápi už od demo verzie.Celý začiatok hry a celá maringotka mi ide asi 3 FPS aj to vravím moc a len čo vyjdem z maringotky von alebo závodiť vyhupne sa FPS aspoň na 50 a hra ide v pohode...len tá maringotka a celý úvod...to isté mi robilo aj demo a robí to aj full .Ešte skusim novšie drivery od VGA (HD3850) ale ak je to nimi,tak ďakujem pekne...
°C2Q Q9400,4x2GB 667 DDR2,Radeon 6850 1GB DDR5,300+150GB HDD+40GB SSD,Enermax PRO82+ 625W
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
to mi skor pripada ako neprepnutie 2d/3d..
jj mne to tiez niekedy robilo, skus nastavit 3D takt manulne napriklad cez rivatuner
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
kokso no..prve dojmy..
grafika pekna,modely aut ale od grid nikam nepokrocili..celkovo viac particles efektov,voda a lepsie postprocesingy..ale ziadne vyrazne zmeny..hold stary dobry grid
optimalizacia:je to narocnejse ako grid,grid siel pekne 1920*1200,full detail 4xAA
toto mam rovnako okrem 2xAA a obcas to ide pod 60 co pri zapnutej synchronizacii robi celkom nepekne dropy(subjektivne)..ked sync vypnem tak je to zas nechutne trhane asi budem musiet znizit AF
hratelnost:zatial to vypada byt nadhera
ad menu:nahodou mne sa paci..taky far cry 2 style
celkovy dojem zatial..Grid na prachu..cize parada
//
AF 4x pomohol
// inak ako si prepinam dx9 a dx11 ?
grafika pekna,modely aut ale od grid nikam nepokrocili..celkovo viac particles efektov,voda a lepsie postprocesingy..ale ziadne vyrazne zmeny..hold stary dobry grid
optimalizacia:je to narocnejse ako grid,grid siel pekne 1920*1200,full detail 4xAA
toto mam rovnako okrem 2xAA a obcas to ide pod 60 co pri zapnutej synchronizacii robi celkom nepekne dropy(subjektivne)..ked sync vypnem tak je to zas nechutne trhane asi budem musiet znizit AF
hratelnost:zatial to vypada byt nadhera
ad menu:nahodou mne sa paci..taky far cry 2 style
celkovy dojem zatial..Grid na prachu..cize parada
//
AF 4x pomohol
// inak ako si prepinam dx9 a dx11 ?
nijak
If you want to force the game to run in dx9 mode, open
Documents/My Games/Dirt2/hardwaresettings/hardware_settings_config.xml
Find directx forcedx9="false" / and change to directx forcedx9="true" /
mam s tym taky problem je to nainstalavane a ked kliknem na ikonu tak len 5 sekund zacne nacitavat na steame a nic neviete mi nieco poradit ?