okej ...no tak sa zakopem preto ze som si pomýlil dva pojmi mg
neva tak tuto zrejme predam a kupim neco lepsie a menej žrúce W.
utiahne tento PSU sli ?
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: utiahne tento PSU sli ?
nastuduj si zakladne veci o tom s cim pracujes....hlavne ze si tak mudry ze si sa teraz poriadne strapnil.diZZy napísal:ako nieje to jedno ? ja si myslim ze je ... tak nepis shiro nestojim o tvoje rady .
Podla teba je jedno aj kopanec do tvare a do zadku, sak je to kopanec, nie?
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- diZZy
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 31. Mar, 2009, 19:08
prosim nepis UZ SOM PISAL ZE NEMAM ZAUJEM O TVOJE RADY ? ale ti to asi nechapeš ... treba asi na to nejake lieky...
uz som si vsimol ze ti nevieš poradit ty vzdy napises ked sa niekto sekne a snazis sa byt vzdy najmudreší a zosniešnit toho cloveka... a ka maš nejaky problem napiš do SS jó ?
uz som si vsimol ze ti nevieš poradit ty vzdy napises ked sa niekto sekne a snazis sa byt vzdy najmudreší a zosniešnit toho cloveka... a ka maš nejaky problem napiš do SS jó ?
hele, k tomu písmenkovému grcaniu cez klávesnicu, píše sa "ty nevieš"... a nesnažím sa byť najmúdrejší, ani ťa zošmiešniť, len v nedeľu na obed nemám náladu riešiť hlavolamy, yo niggadiZZy napísal:...uz som si vsimol ze ti nevieš poradit ty vzdy napises ked sa niekto sekne a snazis sa byt vzdy najmudreší a zosniešnit toho cloveka... a ka maš nejaky problem napiš do SS jó ?
samozrejme, ako bolo povedané, dve atiny do sli nedáš
Me like Pentium
- diZZy
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 31. Mar, 2009, 19:08
okej uz je to jasne
ako ja som naschval zalozil temu lebo mi to nebolo jasne ... to z toho aj vipliva...
btw: Te vagy nagy f....ot
ako ja som naschval zalozil temu lebo mi to nebolo jasne ... to z toho aj vipliva...
btw: Te vagy nagy f....ot
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Ked nevies po madarsky, tak neskusaj nadavat po madarsky. A tymto tuto temu zatvaram, pretoze zjavne sa slusne spravat nevies.
A mm ho doriešime vo vedení, mudrlantov čo nadávajú každému na každom rohu vybavíme razdva
.