No ja mám v pc aj demo aj celú hru (zo steamu prostredníctvom kupónu čo som mal ku grafe) a v oboch variantách mi ide pri HD 5870 zapnúť post process na high...
neviem prečo, ale pri deme mi hra funguje s viac FPS na rovnakých nastaveniach, než pri full hre..
všetko mám na max 1920x1200 8AA okrem dvoch položiek vo full hre a to položku CROWD na high (max je ultra) a tiež REFLECTION na high (max je ultra).. položka CROWD na ultra mi dosť znižovala počet fps v menu pri preklikávaní sa a tiež aj na trati to vždy o niečo automaticky znižovalo fps.. Položku REFLECTION na ultra bolo zas vždy zaručene znať pri vyletení z trate, kedy boli prepady obrovské, hra začala trhať.. Ako som dal tieto dve položky z ultra na high tak fps sa drží takmer stále na 60 (zapnuté Vsynch). Pri replay videe to už potom klesá aj na 30 FPS pri tel voľnej kamere ( nie fixovanej).
Inak ku samotnej hre, mňa to veľmi baví, grafika je pekná.. zaujali ma vymodelované pneumatiky najmä tých väčších áut.. Tiež zamazanie okna pri prejazde blatom, mlákou.. Trate v malaysii sú veľmi pekné, prechádzka tými lesnými cestami sa mi páči.. Mne inak toľko spomínaná voda príde dosť fádna..(myslím samotné mláky)
Keby som mal hru hodnotiť, tak dám 9 z 10:).. Najmä preto, že mi tu chýbajú trucky z pôvodného dirta..

To som mal dosť rád, tie preteky truckov do kopcov..