Dragon Age: Origins (duchovny nastupca Baldur's Gate)
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Re: Dragon Age: Origins (duchovny nastupca Baldur's Gate)
...ja som to uz rozbehol s novym class-om
...vraha ta nauci aj Zevran pokial si dobre pamatam alebo si kupis knizku v tom obchodiku na trhovisku v Denerine (vyzera to skor ako antikvariat )
...vraha ta nauci aj Zevran pokial si dobre pamatam alebo si kupis knizku v tom obchodiku na trhovisku v Denerine (vyzera to skor ako antikvariat )
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
zevran som uz medzicasom zabil... kde v denerime by mal byt ten antiikvariat?? hned na zaciatku alebo az dalej?
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Tato hra ma nebavi,pri bojoch nevidiet cez steny a neustale sa musi boj pauzovat,aby sa niekto vyliecil..takto si zabavu nepredstavujem
Staci do party pribrat healera a nemusis nikoho lecit.Ona se o to postara sama...
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
v sérii BG to pauzovanie nikomu nevadilor.b.class napísal:Tato hra ma nebavi,pri bojoch nevidiet cez steny a neustale sa musi boj pauzovat,aby sa niekto vyliecil..takto si zabavu nepredstavujem
ako píše HEAD
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
v parte mam dvoch healerov vratane seba..niekedy vsak healovat pozabudaju..HEAD napísal:Staci do party pribrat healera a nemusis nikoho lecit.Ona se o to postara sama...
este by ma zaujimalo ako vyriesit suboje s 3 nasobnou presilou..viac sa healuje ako bojuje
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
šak lebo je to súboj s presilou čo by si od neho čakal
treba nastaviť scripty aby sa aj samý bojovníci nalogali trochu lektváru a healerom treba dať aj doplnanie many
ja to robím tak že ich pustím nech robia čo vedia a zasahujem len ked robia hlúposti, tj skoro stále
treba nastaviť scripty aby sa aj samý bojovníci nalogali trochu lektváru a healerom treba dať aj doplnanie many
ja to robím tak že ich pustím nech robia čo vedia a zasahujem len ked robia hlúposti, tj skoro stále
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
no..tie skripty funguju kedy chcu je to pre mna frustrujuca hra..asi na to proste nemam
No ja nevim mam jako healera tu zenskou weyne nebo jak se jmenuje a pohodicka.Staci ji v taktice nastavit jako healer a nebo si to rovnou upravit sam.Ja pouzival trochu pozmeneneho healera + sem si vyrobyl asi 300x slaby lektvar z liria a nastavil sem to, aby si ho vzala, kdyz bude mit pod 10% many a za celou hru sem nemusel do leceni zasahovat.A musim rict, ze healovala paradne.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Podobne nastavene to mam aj ja,lenze lyrium je pre mna nejak nedostupne..
Tak jestli ti dojde mana je jasny, ze asi nebude healovat .Na low lvl je to docela tezky no.Na 20lvl dokaze uhealovat uplne vsechno a mana ji nedojde nikdy.
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
...vzdy je to o sikovnosti, zlozeni party a v neposlednom rade zasob v inventari.
...pre mna je zas hra co sa tyka obtiaznosti dost lahka (aspon teda hard) ...najtazsiu akurat testujem
...a tie scripty su parada, len musis mat dostatok slotov ...postavy nikdy nerobili inak, ako som im ich navrhol
...pre mna je zas hra co sa tyka obtiaznosti dost lahka (aspon teda hard) ...najtazsiu akurat testujem
...a tie scripty su parada, len musis mat dostatok slotov ...postavy nikdy nerobili inak, ako som im ich navrhol
Jinak lirium se da uplne lehce vyrobit-ve vezi magu si kup treba 300x liriovej prach je levnej a nekde u obchodnika 300x prazdnou lahev.Potom si to staci uz jen vyrobit
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Jasne,len teraz nejak nemam pristup k ziadnemu obchodnikovi..
Teraz to hram a stalo sa mi ze cela druzina posla ,pretoze liecitelka zostala stat a nic nerobila..asi bug
Teraz to hram a stalo sa mi ze cela druzina posla ,pretoze liecitelka zostala stat a nic nerobila..asi bug