Ahojte v sobotu som restartol pc mal som tam win 7 32bit verziu tu skusobnu ...neslo mi nahodit pc furt mi ho restartovalo tak som naformatoval HDD a nainstaloval tam reital verziu windows 7 64bit...ale problem mi nastal ked som zistil ze pc je nejaky spomaleny trhalo troska myskou a bralo vela z ram a furt daco robil pc.....gadged z win 7 mi ukazuje ze mi v iddle zere win 35-50 aj viac percent z ramky pricom na tej skusobnej edicii mi bralo len 26-30percent a tu nastava problem kedze mam 2GB ram a predtym mi siel crysis krasne bez zatrhov teraz ramky nestihaju (obydva windows 7 boli Ultimate) poradte plsss
asi bude lepsie preinstalovat na 32bit verziu
moj pc Intel core 2 Quad q8400,A-data ddr2 extreme edition 2GB,HDD: WD 250gbsata 2,ati readon 4890HD Vapor-X,doska Asus P5Q-E
Windows 7 64bit problem!
- lucifer_sz
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 31. Jan, 2007, 08:00
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Re: Windows 7 64bit problem!
no je vseobecne znamena ze ked mas malo ram ,konkretne hra crysis potrebovala cca 1gb pre xp ak nie aj viac tak vista,w7 potrebuje raz tolko
Spoiler: ukázať
- lucifer_sz
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 31. Jan, 2007, 08:00
Re: Windows 7 64bit problem!
nj ale predtym som mal win 7 32bitovu verziu a nebol problem s crysisom a zrazu co mi asik vyrus zozral win som nahodil novu full win 7 64bit verziu a uz to neslape tak ako isiel pc...napr mi nejdu nainstalovat patche na world of warcraft proste mi ich nespusti pritom mi zrazu zobere z CPU 25percent toto nechapem fakt to odinstalujem a nahodim tam s5 32bitovu verziu