chyba pri spusteni hand of god legend
Re: chyba pri spusteni hand of god legend
vsak si to preloz..mne to pride dost polopate napisane
We salute the rank, not the man!
- mohamed
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
ja som sa nepital o preklad ale o pomoc tak sem nepis od veci keby si vedel pomnoct takuto debilinu nenapises
Spoiler: ukázať
proste si myslim, ze staci dat "run as administrator"
- mohamed
- Pokročilý používateľ
asi som to už skusal nato si nepomyslel keby to bolo take jednoduche nezalozim temu wake up!
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
sa uvedom amaterko, skadial asi mame vediet, ze co si ty vsetko uz skusal? kto z nas ti vidi do tej tvojej parodie na mozog?
ludia mu tu chcu pomoct a este je to aj drze....tak si to ries sam, mudrak.
Skratka ti to napisalo ze nemas na to dostatocne prava a mas to pustit ako admin. Mas problem s pochopenim pisaneho textu? Tak si to vyries a neotravuj. Za taketo spravanie si iny pristup ani nezasluzis.
ludia mu tu chcu pomoct a este je to aj drze....tak si to ries sam, mudrak.
Skratka ti to napisalo ze nemas na to dostatocne prava a mas to pustit ako admin. Mas problem s pochopenim pisaneho textu? Tak si to vyries a neotravuj. Za taketo spravanie si iny pristup ani nezasluzis.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
mohamed-ty si snad chory...chcem ti pomoct a ty sa do mna pustis . Ako som ja mal vediet ze si to skusal pustit ako admin?Kazdopadne si to skusal asi zle, kedze podla tej hlasky je jasne kde je problem. Uz som ti chcel napisat co mas spravit aby ti to islo, ale radsej ta necham nech sa trapis! Vyries si svoje problemy sam, ked sa nevies spravat alebo nech ti pomoze niekto koho si este nestihol nastvat
- mohamed
- Pokročilý používateľ
asi to locknem ked siro je najmudrejsi pan
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
1) ked sa uz pytas, tak napis nazov hry spravne - je to Legend: Hand Of God, nie hand of god legend
2) ked sa uz pytas, tak napis aj komentar, nie iba jeden blby obrazok
3) na internete hladal odpoved na otazku okrem teba iba jeden uzivatel, mal rovnaky problem, ale nevyriesil ho.
Zjavne teda ide o problem s tvojim systemom, nieco v nom mas rozbite. Bohvie co si s nim robil, ale zjavne si nejake upravy systemovych suborov robil, inac by si totiz nemal namiesto tlacitka start ine logo.
PS: Mohamed, nabuduce vyberaj pri nahlasovani prispevkov spravnu kategoriu. Alebo mi chces povedat, ze si sa sam nahlasil pre warez ? To je totiz kategoria nahlasenia, ktoru si vybral.
2) ked sa uz pytas, tak napis aj komentar, nie iba jeden blby obrazok
3) na internete hladal odpoved na otazku okrem teba iba jeden uzivatel, mal rovnaky problem, ale nevyriesil ho.
Zjavne teda ide o problem s tvojim systemom, nieco v nom mas rozbite. Bohvie co si s nim robil, ale zjavne si nejake upravy systemovych suborov robil, inac by si totiz nemal namiesto tlacitka start ine logo.
PS: Mohamed, nabuduce vyberaj pri nahlasovani prispevkov spravnu kategoriu. Alebo mi chces povedat, ze si sa sam nahlasil pre warez ? To je totiz kategoria nahlasenia, ktoru si vybral.