Ziadost: O okamzite zastavenie sikany voci mojej osobe

Sem píšte správy pre Administrátorov a Moderátorov o problémoch s fórom, prihlasovaní­m ...
POZOR: Vyriešené otázky a problémy sú odstraňované
Používateľov profilový obrázok
Archandel
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 15. Mar, 2006, 02:00

Ziadost: O okamzite zastavenie sikany voci mojej osobe

Príspevok od používateľa Archandel »

Admin SNAKE:

Sa na zaklade svojho alebo podnetu uzivatela PatrikL, rozhodol sikanovat moju osobu. Obmedzovat moj pristup k uprave podpisu, a taktiez niekolkonasobne zmazanie podpisu ktory nebol v rozpore s pravidlami.

Tymto ziadam a dosledne presetrenie danych udalosti a vyvodenia dosledkov pre dotknute osoby.

Dakujem.

Taktiez chcem touto cestou upozornit na viacnasobne napadnutie mojej osoby uzivatelmi: PatrikL a Mi_t_is.

Vypis sukromnych sprav (komunikacia z SNAKE):

EDIT Bikermotyl: zmazaná SS komunikácia
...súkromná korešpondencia je súkromná, milý pánko. Isto nemáš povolenie od všetkých, ktorých sa táto súkromná pošta dotýka, tak buď nabudúce tak láskyplný, a rieš súkromie v súkromí.
:!:
FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Re: Ziadost: O okamzite zastavenie sikany voci mojej osobe

Príspevok od používateľa FEAR »

Obrázok

paanenko ..rychlo ho odproste ....

je zde 12141 reg uzivatelov "12140" vie ako toto dopadne
Archandel
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 15. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Archandel »

Dolezite je ukazat co sa tu deje. A postavit sa proti utlaku a nepravu.
FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa FEAR »

A co sa tu deje ... ? je vas takych viac ? inak by ma zaujimala "cela" debata kedz mi to trochu pride zdokumentovane len podla potreby ... hlavne stym sopliakom co spomina snake :whistle:

utlak a nepravo... hmm vies keby sa to tu hemzilo takymito staznostami tak by si clovek povedal ze ozaj tam vo vedeni neni nieco v poriadku a robia si co chcu ... ale tu sa tak permanentne raz za cas vyskytne nejaky topic z podobnym niecim ... ja si nemyslim ze vedenie ma raz za cas chutky a proste si niekoho vylosuje a tomu ztrpci zivot ... tos... problem nieje v televiznom prijimaci..
RP
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: St 21. Mar, 2001, 20:00

Príspevok od používateľa RP »

No, ked uz tak ziadas, tak vytvorime vysetrovaci vybor z platenych adminov a potom Ti kurierom dame vediet vysledok. Chvilu to potrva, vies, ked uz ziadas aby to bolo dosledne. Ale neboj sa, potom zaplatime kuriera ktory Ti prinesie rozhodnutie komisie. A kat dozrie na vyvodenie dosledkov, neboj :D

Dost srandy - ta bola na margo toho akym sposobom tu ziadas a ako veci formulujes (utlak, nepravost atd.).

Pozriem sa na to, ale adminom sa nenadava, preto Ti bol do podpisu zablokovani pristup. A anonymny admin tu bude ci sa Ti to paci alebo nie, rovnako ako je napr. na sme.sk a vsade kde uz je riziko ze uzivatel sa bude osobne mstit adminovi. Ludia su vselijaki ...

LOCK dovtedy kym sa zisti co kto mazal - aj ked, uz z toho co vidim doteraz mi to pride tak ze Ti bol podpis zmazany opravnene.
PatrikL
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa PatrikL »

archandel, ty:
si meníš podpis podľa toho čo nájdeš ohľadom mňa (to je pekne úbohé)
píšeš o mne príspevky v diskusiách kde ani s tebou nediskutujem (aj toto je dobre úbohé) :laugh:
nevieš si priznať chybu a celkovo tvoje vedomosti sú dosť biedne, vek ani tvoje povolanie ťa nezachráni :laugh:
... a celé si to začal ty, stéle pokračuješ a nevieš prestať. Ja som sa začal riadiť heslom: múdrejší ustúpi :good: Ustúpil som, ty ma stále riešiš, čiže som vyhral (zase hehe :laugh: )
RP
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: St 21. Mar, 2001, 20:00

Príspevok od používateľa RP »

Napriek tomu ze to nebolo myslene na admina, bolo to porusenim pravidiel, preto povazujeme zmazanie podpisu za opravnene.

Poprosime vsetkych o doslednejsie dodrziavanie pravidla :

• Spravajte sa slusne, nenadavajte, nepouzivajte hrube slova. Nenapadajte ostatnych uzivatelov.

V duchu tohto pravidla teda o nekonfliktne spravanie.

Ved idu vianoce, nekaz(te/me) si ich :)

Návrat na "Správy pre Administrátorov"