Steam
Steam
cus. mam taky vianocny problem so steamom . Moj brat mal od kamarata ktory si kupil TF2 skusobnu verziu (bolo to asi na 3 dni ci kolko) hral to skoro stale tak som sa rozhodol ze mu to na vianoce kupim aj s CS 1.6. Mne nesla kreditka prijat na Steame tak som poziadal kamarata ktory uz cez to kupoval neh mi to kupi a posle mu to ako darcek ja mu dam na ucet peniaze. Avsak on mu zakupil tie hry a TF2 mal stale este ako skusobnu verziu. CS 1.6 po zakupeni mu v pohode prisla ale TF2 sa stale odpocitaval cas kolko mu zostava na koniec skusobnej verzie. Teraz ked mu skoncila nema na vyber uz TF2. Pritom ked ten chalan chce mu poslat znovu tu hru TF2 tak mu pise ze uz ju ma.... som z toho jelen a bojim sa ze som minul 7 eur len tak do vzduchu vie niekto poradit ?
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Re: Steam
...pokial viem, tak na skusobne obdobie sa posiela pozvanka, pripadne je hra volna pre vsetkych - ako bol teraz TF2
...ak vsak kupujes, tak davas hru do kosika a nasledne pripisujes na svoje konto, ci posles ako darcek niekomu inemu na mail. Takze ak tvoj kamarat naozaj kupil CS 1.6 a TF2, tak jednoznacne musel dostat brat plne verzie. Ak sa tak nestalo, kamarat urcite ma potvrdenku o kupe, tak nech si to preveri
EDIT: kupil skusobnu verziu??? ...tomu nechapem, skusobnu verziu predsa stiahnes a hras do urciteho dna, kedy "skusanie" skonci
...ak vsak kupujes, tak davas hru do kosika a nasledne pripisujes na svoje konto, ci posles ako darcek niekomu inemu na mail. Takze ak tvoj kamarat naozaj kupil CS 1.6 a TF2, tak jednoznacne musel dostat brat plne verzie. Ak sa tak nestalo, kamarat urcite ma potvrdenku o kupe, tak nech si to preveri
EDIT: kupil skusobnu verziu??? ...tomu nechapem, skusobnu verziu predsa stiahnes a hras do urciteho dna, kedy "skusanie" skonci
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Neprisla ti nahodou sprava na mail kde je to konto registrovane? Tam staci kliknut na odkaz a vyzdvihnut si hru. Mne takto nedavno prisla/neprisla hra CS:S. Skus to ceknut.
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Bol to len tip. Neni zac.
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200