...ci nebodaj vies nieco, co my nie?

Bol som na Steam-e skoro od zalozenia, vtedy to bol hrozny system, o dost sa to zlepsilo odvtedy, ale teraz to zabili europskymi cenami (vtedy som aj predal ucet), teraz cakam len na jedinu hru, ktoru mam vyhliadnutu a aj ta musi byt v akcii a lacnejsie nez v shope, aby som ju tam kupil.GASPi napísal:...a tie info mas odkial? ...pravda je, ze sam mam ucet na STEAMe az od marca tusim, takze neviem co byva na novy rok
...ci nebodaj vies nieco, co my nie?
CSS za 1 Euro?icefire napísal:Nechapem vas, na co si teraz tie hry kupujete, ked v novorocnom vypredaji budu este lacnejsie, za 1 Euro
Podporu akeho DLC ? GTA 4 pre PC nema ziadne DLC. DLC sa zatial vydavali iba pre XBOX360, a tie su XBOX360-only.icefire napísal:nManJofo to GTA nekupuj, nema podporu DLC, takze sa to moc neoplati. Tiez nekupujte Pack-s kvoli par hram, kazdy den budu akcie na solo hry, mate ich dolu. Mali by byt do 3 Januara.
The Ballad of Gay Tony a The Lost and Damned podla toho, co som cital na Steam forach maju byt releasnute aj na Steame, v priebehu buduceho roka. Tiez tam bolo uvedene, ze sa nebudu dat kupit za mensi obnos ako na MS Live, preto je stale vyhodnejsie pockat na cely balik aj s DLC, ako v pripade Fallout 3 G.O.T.Y.faugusztin napísal:Podporu akeho DLC ? GTA 4 pre PC nema ziadne DLC. DLC sa zatial vydavali iba pre XBOX360, a tie su XBOX360-only.icefire napísal:nManJofo to GTA nekupuj, nema podporu DLC, takze sa to moc neoplati. Tiez nekupujte Pack-s kvoli par hram, kazdy den budu akcie na solo hry, mate ich dolu. Mali by byt do 3 Januara.