Re: Avatar
to iste u mna ako u GABA chystam sa ist na to 2 krat
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- som bol v 3D kine a bolo to fajn, dal sa pozerat......, ale je to taky klasicky prijemny, SLADKY americky film, ale cakal som nieco viac.... ale zase nebol som ani sklamany
- listok v BA stoji 8E!!!!!!
- Bol som dnes o 13.30 v petrzalke v auparku, paci sa mi nakup listka - cez web si vyberem miesto, a kartou zaplatim cez web, v kine je automat, zadate kod a vypluje vam listok.
- Co sa mi nepacilo: ZUFALE PARKOVANIE, to je vazne TRAGEDIA, dalej ma tlacili okuliare na nose (su moc taske). A taky nejaky rozostreny obraz bol...
T.
- listok v BA stoji 8E!!!!!!
- Bol som dnes o 13.30 v petrzalke v auparku, paci sa mi nakup listka - cez web si vyberem miesto, a kartou zaplatim cez web, v kine je automat, zadate kod a vypluje vam listok.
- Co sa mi nepacilo: ZUFALE PARKOVANIE, to je vazne TRAGEDIA, dalej ma tlacili okuliare na nose (su moc taske). A taky nejaky rozostreny obraz bol...
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
Práve som došiel z MAX-u z Nitry...ako povedal jeden recenzent ktorého meno si nepamätám - "Všetko čo je obsahom filmu ste už videli alebo čítali. No nie spolu a na takej úrovni." úplne s tým súhlasím. Všetko už niekde bolo...no vcelku paráda, len mi tam chýbalo viacej humoru. A to grafické spracovanie, proste no comment...určite si pozriem znova, no počkám na fullHD verziu, gauč, a teplo domova
Odporúčam
Odporúčam
- ChataGym
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 21. Jan, 2007, 08:00
keby tak čapek ešte žil, asi by nebol rád...v toľkých filmoch mu vykradli R.U.R
treba nato ísť, samozrejme ak ste to už VŠETKO nevideli zaplatil za to kľudne aj viacej akurát nie v TN kine...
treba nato ísť, samozrejme ak ste to už VŠETKO nevideli zaplatil za to kľudne aj viacej akurát nie v TN kine...
Teraz som prisiel z cinemaxu KE, kde to bol v 3D fakt skvely zazitok, co sa efektov tyka citil som sa ako po prvom vzhliadnuti Matrixu v roku 1999 - proste uzasna pastva pre oci v kazdom malom detaile, takisto velmi dobra hudba. Co sa pribehu tyka - vela originality sice nenajdete ale tento film sa ani na nic nehra - tak ako niektore filmy kde strcia par filozofickych fraz aby sa tvarili ze su hlboke - velmi pekny pribeh, odporucam zobrat priatelku/manzelku/alebo ked mate vacsie deti.
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Kramar a Studenkova ?Xenon napísal:Tak zajtra na to idem v KE. Optima CineMAX o 20:20. Už sa neviem dočkať. Aj keď v traileri nebola žiadna prevratná grafika. Áno je jej tam hooodne, ale čo taký film Final Fantasy. Má okolo desať rokov a grafika nie je veľmi horšia. A je celý robený počítačom. Tak nechápem, prečo ho tak nafukujú z hľadiska špeciálnych efektov. Ale ako príbeh sa mi páči. Dosť ma sklamal ten dabing. To akože v 3D sa nedajú čítať titulky?
to boli casy ked som na gympli fasol listok na interviu s upirom alebo na zakladke tango a kes za 25sk...
btw ak nedam 3d okuliare je velky rozdiel v kvalite?
v kine som bol 2x v zivote:) na spominane filmy
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
myslis nedat 3D okuliare pri 3D filme?
//
chcem sa opytat,ako sa zmeni svetlost, alebo ine vlastnosti obrazu pri pouziti okuliarov?
//
chcem sa opytat,ako sa zmeni svetlost, alebo ine vlastnosti obrazu pri pouziti okuliarov?
ked nemas okuliare vidis dva obrazy neustale sa prelinajuce, neda sa na to pozerat bez nich
co sa svetelnosti tyka tak bez okuliarov je obraz brutalne presvieteny, ked si das okuliare tak ako keby siel jas dole na 50% - je to tmavsie ale tak akurat
jedina nevyhoda okuliarov ako bolo spominane su dost tazke, na nose zacnu vadit a nechaju tam peknu stopu
co sa svetelnosti tyka tak bez okuliarov je obraz brutalne presvieteny, ked si das okuliare tak ako keby siel jas dole na 50% - je to tmavsie ale tak akurat
jedina nevyhoda okuliarov ako bolo spominane su dost tazke, na nose zacnu vadit a nechaju tam peknu stopu
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
Zaujímalo by ma ako je to pri použití s normálnymi dioptrickými okuliarmi?, keďže som bol dávnejšie v Prahe v IMaxe a tam mi to dosť vadilo, keďže okuliare boli dosť malé a tým pádom mi tlačili na "moje" dioptrické atď..
Má s tým niekto skúsenosti?
Má s tým niekto skúsenosti?
- ChataGym
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 21. Jan, 2007, 08:00
okuliare by ti pravdepodobne vadili, lebo aspoň v TN boli okuliare cca. také ako dostaneš k Samsungu
http://gearmoda.com/wp-content/uploads/ ... lasses.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
riešiť to jedine kontaktnými šošovkami...aj kamarát ich mal a nesťažoval sa
http://gearmoda.com/wp-content/uploads/ ... lasses.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
riešiť to jedine kontaktnými šošovkami...aj kamarát ich mal a nesťažoval sa
co som ja bol tak boli dost velke aby ti pod ne vosli aj dioptrie
inak odporucam sadnut do 3-4. rady
inak odporucam sadnut do 3-4. rady
- rimans
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 04. Aug, 2008, 23:32
Fajn film fajn efekty. Jedine co my vedilo boli okuliare - polku filmu isli, druhu uz nie. Co sa tyka deju: Co sa jadna hudby: fakt super, ziadna vycitka
Spoiler: ukázať
A ano, cim blizsie tim su tie efekty ako keby realnejsie.valistar napísal:inak odporucam sadnut do 3-4. rady
v bb boli take isteChataGym napísal:okuliare by ti pravdepodobne vadili, lebo aspoň v TN boli okuliare cca. také ako dostaneš k Samsungu
http://gearmoda.com/wp-content/uploads/" onclick="window.open(this.href);return false; ... lasses.jpg
Naposledy upravil/-a rimans v So 26. Dec, 2009, 21:27, upravené celkom 1 krát.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
jak nesli okluiare? inak spoiler ti nieco hovori do frasa?
- rimans
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 04. Aug, 2008, 23:32
no od polky filmu nesli/isli ale blikali, asi bola vybita bateria v nich. Nechapem co myslis
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
to ak sa mne stane ze nebudu fungovat tak im tam zicle vytrham