Po pozreti som zuzil okruh na 2 kandidatov : Nokia 6600i slide vs. LG gw520, ale stale som nerozhodny.
Oba su cenovo rovnake pri danom pausali (tusim cca 800sk doplatok). Drahsi ani nechcem, momentalne nieje ktovieaka ponuka, ale co sa da robit.
Pozrel som vela recenzii na oba telefony, na tej nokii sa mi nepacia dost male tlacitka (bolo spominane ze tie horne sa tazsie stlacaju (1,2,3)), a celkom sa mi nepaci to nokiacke 'vnutro' mobilu. Zda sa mi taka kompaktnejsia oproti LG. S nokiami som zatial nemal problem, uz som ich mal dost.
LG sa mi paci kvoli qwerty aj dotykovej klavesnici, len sa bojim (ked aj stoja rovnko) ze to LG odflakol a to sa aj prejavi. Niesom nejaky naruzivy pisatel cize qwerty je len vyhoda, nie 'must have'. S LG nemam dobre skusenosti, teda konkretne s LG KU730, ale odvtedy je to mozno lepsie.
Co poviete? Ak niekto vlastni niektory z tychto mobilov nech napise s cim je spokojny/nespokojny (+ake maju dane mobily konektory, pretoze vsade je to popisane inac, uz si zacinam mysliet ze je ich viac verzii) (+ako je to s aplikaciami, je na LG nejake velke obmedzenie kvoli qwerty? +nejaka hra/hry na odregovanie?

PS: cital som aj take ze na nokii sa (u tohto modelu) nezrusi hovor zasunutim klavesnice.(a zevraj sa to neda ani nikde zapnut)

PS2: je to momentalne asi 60 ku 40 v prospech nokie.
PS3: teraz mam Motorolu RAZR-V3i (docerta s nou uz

alebo ?