Case by IcYR4zi3L-X.66
- IcYR4zi3L
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 10. Dec, 2005, 20:00
Case by IcYR4zi3L-X.66
no fotky uz mam len cakam na infrak aby som ich skopcil do pc... takze za chvilku to uz bude
- IcYR4zi3L
- Nový používateľ
PS
aby som nezabudol na strucny opis bedna je seriovo vyrabana. Shark computers mi ju s radostou predali aj so zostavou.
jeden vetrak blika podla zatazenia HDD co je v noci dakedy sleha to vyzera jak flash bagn v polke izby. dalsi svieti stabilne na modro. UV reaktivny sa zapina len pri zvysenej zatazi. a posledne vzadu dva vetraky od SUNON-u jeden stal 90,- ale frcia dobre... tak tie nastriekam v buducnosti UV reaktivnou farbou zelenou a namontujem na ne Cold Round UV pre blbych to je kruzok UV. tak to je asi tak vsetko uz sa len tesit na fotky
jeden vetrak blika podla zatazenia HDD co je v noci dakedy sleha to vyzera jak flash bagn v polke izby. dalsi svieti stabilne na modro. UV reaktivny sa zapina len pri zvysenej zatazi. a posledne vzadu dva vetraky od SUNON-u jeden stal 90,- ale frcia dobre... tak tie nastriekam v buducnosti UV reaktivnou farbou zelenou a namontujem na ne Cold Round UV pre blbych to je kruzok UV. tak to je asi tak vsetko uz sa len tesit na fotky
- IcYR4zi3L
- Nový používateľ
vypnute NEON-ky celkovy pohlad
zapnute obe NEON-ky + hore UV
predny vetrak tie zubky este pojdu dole
celkovy pohlad
vetrak ktory blika podla zatazenia HDD
zapnuta len zelena NEON-ka + modre bodovky
zapnuta modra NEON-ka
zadne vetraky zatial nedotknute
tie zubky vseobecne vsade pojdu prec
detail
zvrchu
dierovana bocnica
skratka nevim jak to sem vlozit tak si kuknite na pokeci nick Skiller16 album je verejny
- IcYR4zi3L
- Nový používateľ
paci sa mi ked dakto ani neda fotky svojej bedne ale veselo nadava do inych. to ako keby ste DaVincimu nadavali ako maluje Monu Lisu ked sami ste pritom namalovali tak stromcek domcek a prasiatko.len som chcel vedet vase nazory ale tak ked ste tu na "slovo vzati experti" tak sa idem radsej zahrabat alebo radsej zaprahnem tatosa a odtahnem s mojim kolotocom...do rumunska napriklad.
Mno ide len o to ze Tasman vie o com hovory a nejaky ten mod uz za sebov ma...IcYR4zi3L napísal:paci sa mi ked dakto ani neda fotky svojej bedne ale veselo nadava do inych. to ako keby ste DaVincimu nadavali ako maluje Monu Lisu ked sami ste pritom namalovali tak stromcek domcek a prasiatko.len som chcel vedet vase nazory ale tak ked ste tu na "slovo vzati experti" tak sa idem radsej zahrabat alebo radsej zaprahnem tatosa a odtahnem s mojim kolotocom...do rumunska napriklad.