Ma tu niekto smartfone Motorola MPX200???
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
No s tym ze mozes dat hry Z PC do smarthphonu tak o tom som este nepocul a myslim si ze je to blbost (ani smarthphone nema dostatocnu operacnu rychlost a hlavne pamat) na to aby si tam dal hru...
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- manilla
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 17. Sep, 2005, 20:00
forum
napr. tu http://mpx200.e-vision.cz/ najdes to co hladas ...
je to forum specialne pre tento mobil
je to forum specialne pre tento mobil
- Wizik
- VIP
No bral bz som teray taku MPX220...super phonik...a PC hra sa tam neda dat a uy som ti vysvetloval preco! Proste to nejde...nemozes prerobit PC hru co ma 3GB napr. a dat to do mobilu...blbost...
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
ved jasne ze zase nemyslim nieco take ako fear alebo quake4.
ale doom,duke nuke 3d,quake.
Doom som uz spravil,stiahol som jeden subor upraveny na spv a dal ho do adresara tamnakopiroval origos subor doom.wad z pc verzie a ollaaaa uz mastim : )
inak paradny telefon,klasicky uz ani nechcem,ani symbian to som mal a je problem so softom.
ale doom,duke nuke 3d,quake.
Doom som uz spravil,stiahol som jeden subor upraveny na spv a dal ho do adresara tamnakopiroval origos subor doom.wad z pc verzie a ollaaaa uz mastim : )
inak paradny telefon,klasicky uz ani nechcem,ani symbian to som mal a je problem so softom.
Asus Zenbook Duo Pro
- Wizik
- VIP
Ni je pravda, symbian su vynikajuce mobily...teraz yb som chcel bud mpx220,6260 alebo eurotel SDA...ok ale vratme sa k tebe...Monster napísal: inak paradny telefon,klasicky uz ani nechcem,ani symbian to som mal a je problem so softom.
Tie stare hry tam idu dat aj v java podobe alebo dakej special wm mozno...skus uja googla...urcite nieco najde...
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
no na dnes uz ponachadzal dost...uz aj moja frajerka ziarli na motorolu ze sa jej nevenujem.
Mal som 9210i a aj 6600 a sybianove aplikacie som hladal ako sialeny a bolo toho malo.a mas tam vela verzii teho symbianu.nehovorim ze zly ale k nicomu ked je malo aplikaci.
Po kolko sa da zohnt ta mpx220?
Mal som 9210i a aj 6600 a sybianove aplikacie som hladal ako sialeny a bolo toho malo.a mas tam vela verzii teho symbianu.nehovorim ze zly ale k nicomu ked je malo aplikaci.
Po kolko sa da zohnt ta mpx220?
Asus Zenbook Duo Pro
- Wizik
- VIP
No to je podla stastia...ale ceny sa pohybuju okolo 9000...a mimochom 6600 je vynikajuci symbianovy mobil! Proste nema chybu...a nehovor ze je na nu malo aplkacii len preto ze ich nevies zohnat staci si stihnut program Irc alebo jeho cesku verziu MIrc,nastavit ho a programov je tam mrte val...ku priklado program na prehravanie mp3,zlepsenie fotaku na 1,3mpx, na neobmedzene nahravanie videa,alebo skvely program blacklist (ked ta dake cislo obtazuje proste ho do toho listu napises a uz mobil na to cislo nebude vobec reagovat...proste symbian RULEZZZ !!!
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !