Dobrý deň,
Síce tuším, že chyba bude v mechanike no chcem si byť 100% istý. Neviem o aky model sa jedná (jedna sa o model ktorý Shark computers davali/davaju do ich zostáv).
Problém je v tomto
Tento error mi vypisuje asi pri každom nepodarenom napaľovani.
Napaľujem len hudbu na najnižšej rychlosti zapisu a CD-cka sú Verbatim CD-R. Z 25 ks boxu pokazila trochu menej ako polovicu, čo je dosť.
Ak máte niejaké rešenie tohto problému, sem s ním
LG DVD-RW mechanika štrajkuje
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
LG DVD-RW mechanika štrajkuje
Spoiler: ukázať
Re: LG DVD-RW mechanika štrajkuje
vyzerá to na vážny problém s firmware...
skús najnovší firmware prepáliť z cdr.cz
skús najnovší firmware prepáliť z cdr.cz
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω
-
- Pokročilý používateľ
diky za radu, firmware 1.06 flashnuty. Ci pomohlo sa dozviem az ked daco budem napalovat... zatilami musi stacit CDcko napalene na 78%
v 99% prípadov sa to dá vyriešiť novším firmwarom...dúfam že to bude ok
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω
-
- Pokročilý používateľ
Neviem ci to je problem mechaniky alebo CDcka
Ked vsuniem CD-RW, tak ho nenacita ako keby som nedal ziadne CDcko, nacitaho az po niekolkych pokusoch niekedy aj na 10 raz... CDcko uz bolo mhoho krat vymazane aj napalovane a jedna sa o Verbatim CD-RW
firmware som uz davno flashol
Ked vsuniem CD-RW, tak ho nenacita ako keby som nedal ziadne CDcko, nacitaho az po niekolkych pokusoch niekedy aj na 10 raz... CDcko uz bolo mhoho krat vymazane aj napalovane a jedna sa o Verbatim CD-RW
firmware som uz davno flashol
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Mne sa toto stavalo u TEAC a islo o Verbatim DVD RW. Na starsom FW mi islo palit RW ale R nenacitalo vobec a na novsom presne opacne. A cuduj sa svete co pomohlo. Zmena Win na novsi. Len to nemusi byt tvoj pripad, toto moze byt len zalezitost FW. Skus tu mechaniku napriklad odobrat zo systemu nech si ju sam po restarte najde. Skus zmenit SATA kabel, pripadne port. Ani nevies co za obycajna sprostot to moze byt.
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
-
- Pokročilý používateľ
Ona ma este ten stary kabel ATA a je trochu poryveny/zalomeny... tak som mysel ze moze aj to byt. a OS mam W7, uz novsi nieje
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
No skus vymenit ten kabel. A skus aj pre srandu iny FW co to bude robit. Daj si aj starsi
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
-
- Pokročilý používateľ
len ten kabel nemam nahradny a za novy davat 100 SK sa mi zrovna nechce, ked to ani nevyriesi problem ani to nepotrebujem velmi. napalujem asi tak raz do mesiaca a CD/DVD vkladam asi tak raz za rok. Pockam na novu v novom kompe ... myslim ze to bude do piatich rokov
-
- Pokročilý používateľ
Tato moja mechanika LG GSA-H55L ma tiez problem s citanim niektorych medii pod Windows 7, ako aj od inych vyrobcov. Konkretne sa jedna o CD-RW, som myslel ze su pokazene ale tak 4 nenacita to neni mozne ze by boli pokazene. Na inom PC pod Windows XP v pohode nacitalo.
Nepomohlo ani flash firmware. Zaujimave je ze DVD-RW cita v pohode aj pod W7
Nepomohlo ani flash firmware. Zaujimave je ze DVD-RW cita v pohode aj pod W7