Asi 3 dni(mam taky dojem ze od instalacie nokia softu) mam problem,ze mi vacsinou ked sa prehrava flash video na vo firefoxe,zaznie taky divny zvuk( taky trosku demage sound,skripanie) a vsetko stichne..ked sa to tak po polminute ozve..tak akoby sa vsetky zvuky co v tom tichu akurat hrali,prehraju..priklad..prijde mi icq sprava s hlasovym signalom..ale signal oou zacujem az ked zvuk naskoci..
flash som reinstalol,dalej rozmyslam ze reinstalnem aj zvukovku..
co vy na to?stretli ste sa s podobnou vecou?
divny zvuk a polminuty nemy windows
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Re: divny zvuk a polminuty nemy windows
tak fuck..deje sa to furt..teraz dokonca 2x za polhodinu..je to divocina..zacuka zvukom,dlho ticho..a potom sa vsetko zvuk pusti od okamihu ked prestal..napr kukam video na YT a poviem to obrazne..video odratava od 1 do 100..pri 5 sa zvuk sekne a pri 45 sa obnovi..cize na obrazovke vidim cislo 45 ale v reprakoch pocujem..5..6..7...potom sa to nejak stopne a zvuk ide realtime
dost ma to uz sere..mate napad co stym?
dost ma to uz sere..mate napad co stym?
Skus vybrat tu X-Fi a nahod integrovanu, ci bude robit to iste
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
no..vsimol som si jednu dolezitu vec...robi to len ked surfujem a na stranke je flash..aj to dost nepravidelne..nikdy sa mi nestalo ze by to zblblo napr pocas hry alebo pozerania filmu
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
nove zistenie
mal som na ploche w media player..pustim..divny zvuk..ale co ma prekvapilo, ani posuvnik ukazovatela priebehu skladby sa nehybal..po 20 sekundach divne zvuky a zvuk naskocil a posuvnik sa pohol
uz vas nieco napada?
mal som na ploche w media player..pustim..divny zvuk..ale co ma prekvapilo, ani posuvnik ukazovatela priebehu skladby sa nehybal..po 20 sekundach divne zvuky a zvuk naskocil a posuvnik sa pohol
uz vas nieco napada?
Keď sa ti to zasekne tak skús pozrieť % zaťaženie CPU a pamäte , sleduj aj teploty. A ešte skús iba tak povyťahovať všetky pamäte , karty a káble zo základnej dosky a dať ich naspäť. Možno niečo zle dolieha.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
ono to bude mat pravdepodobne nieco so vistou spolocne ked to v WMP stoji