Thermaltake V3 Black Edition
Thermaltake V3 Black Edition
Zdarte!
Nemá niekto túto skrinku? Rozmýšlam o jej kúpe, ale chcel by som vedieť aké sú s ňou skúsenosti.
Nemá niekto túto skrinku? Rozmýšlam o jej kúpe, ale chcel by som vedieť aké sú s ňou skúsenosti.
Spoiler: ukázať
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
Re: Thermaltake V3 Black Edition
nevyzera zle ale urcite by sa oplatilo priplatit za lancool k58 z tiphardware.eu
No kupovať budem z agemu alebo z tntrade.
Zaujímalo by ma, či je pod celou prednou perforovanou časťou protiprachový filter, alebo nie.
Zaujímalo by ma, či je pod celou prednou perforovanou časťou protiprachový filter, alebo nie.
- rimans
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 04. Aug, 2008, 23:32
No neviem ci by Thermaltake dodaval prachovy filter pre cely predny panel. Najskor len pre ventilator.PCT napísal:V balení naleznete jeden 120 mm ventilátor a prachové filtry
radsej rozmyslal nad:
CoolerMaster RC-600 / Xigmatek Midgard Black
NZXT Alpha
Antec 300
CoolerMaster RC-690
no moznostou je tiez Lancool K58 z Tiphardware.eu
alebo ak nieco lacnejsie > COOLERMASTER RC-330
jj radsej hociktoru zo spominanych ako tu thermaltake , vyzera fajn ale kvalita dost onicom
radsej antec, lancool ..
radsej antec, lancool ..
No to už sú skrinky z trocha vyššej cenovej kategórie ako tá TT...a čo vravíte na Thermaltake Element T? TIež je trocha drahšia ale vyzerá podľa mňa veľmi dobre.
Prípadne skúste dať návrhy na skrinku do 50 Eúr.
Prípadne skúste dať návrhy na skrinku do 50 Eúr.
- rimans
- Používateľ
Do 50€ je asi len NZXT BETA alebo priplatit CoolerMaster RC-600
Thermaltake Element T stoji v Ageme 72 EUR! I ked je to lepsie ako TT V3 BE, stale je to TT.
// teraz som nasiel Xigmatek Asgard vyzera byt super cena/prevedenie v porovnani s Thermaltake V3 BE
Thermaltake Element T stoji v Ageme 72 EUR! I ked je to lepsie ako TT V3 BE, stale je to TT.
// teraz som nasiel Xigmatek Asgard vyzera byt super cena/prevedenie v porovnani s Thermaltake V3 BE
Thermaltake skrinky sú natoľko nekvalitné? Ja som síce doteraz žiadnu z nich nemal, no o tej značke som mal predstavu ako o veľmi dobrej, čo sa týka chladičov, skriniek a podobne...
su dost nekvalitne, samozrejme su aj horsie ale TT jednoducho patri do low-endu.
ja som mal tiez podobnu TT v cene okolo 60€ alebo kus viac -> a oproti lancoolu alebo antecu to bol proste
ja som mal tiez podobnu TT v cene okolo 60€ alebo kus viac -> a oproti lancoolu alebo antecu to bol proste
Tak ešte dobre že som ju nekúpil...a čo sa týka NZXT?
Pri výbere skrinky mi ide hlavne o prach...v izbe kde mám pc je hrozne veľa prachu, preto by mala obsahovať protiprachové filtre všade kde sa dá....zdroj by mal byť umiestnený dole, aspoň si myslím...a tool-less montáž komponentov je si myslím už samozrejmosťou.
Čo sa designu týka, nemusí byť nejaká veľmi výstredná skrinka (i keď tie NZXT sú pekné ), stačí aj niečo pekné a jednoduché.
Pri výbere skrinky mi ide hlavne o prach...v izbe kde mám pc je hrozne veľa prachu, preto by mala obsahovať protiprachové filtre všade kde sa dá....zdroj by mal byť umiestnený dole, aspoň si myslím...a tool-less montáž komponentov je si myslím už samozrejmosťou.
Čo sa designu týka, nemusí byť nejaká veľmi výstredná skrinka (i keď tie NZXT sú pekné ), stačí aj niečo pekné a jednoduché.
- rimans
- Používateľ
No s NZXT podla mna chybu neurobis (nemal som ziadnu v rukach no chvalia ich) je to urcite lepsie nez TT. Inak na fore je recenzia NZXT M59 i ked to nieje "NIC" jednoduche co sa tyka dizajnu mozes si urobit nazor .
S prachom budez mat asi dost velky problemy. Taka Antec 300 je derava ako sitko a vatsina z tychto skriniek je otvorena takze tak.
S prachom budez mat asi dost velky problemy. Taka Antec 300 je derava ako sitko a vatsina z tychto skriniek je otvorena takze tak.
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=14151715" onclick="window.open(this.href);return false; by bola asi fajn volba vzhladom na tvoje naroky
kvalitnejsie materialy, stavba ako TT
jednoduchy dizajn
nie je derava (nema perforovany predny panel) - urcite lepsie ked sa bojis prachu
bude tichsia
kvalitnejsie materialy, stavba ako TT
jednoduchy dizajn
nie je derava (nema perforovany predny panel) - urcite lepsie ked sa bojis prachu
bude tichsia
V3 je vraj celkom slušne spravená (podľa jedného videa na youtube je lepšia ako ktorýsi z predchodcov). Ja ju budem mať možnosť otestovať a porovnať s mojou AplusCase Trooper asi vo štvrtok.
Lenže v tomto prípade bude určená na prevádzku s komponentami s nízkou spotrebou takmer pasívne, takže prach nebude až taký problém.
Lenže v tomto prípade bude určená na prevádzku s komponentami s nízkou spotrebou takmer pasívne, takže prach nebude až taký problém.
valistar: vyzerá celkom dobre, páči sa mi aj to že je odhlučnená, keďže u mňa ide pc väčšinu dňa...len tá cena sa mi za tú skrinka zdá troška privysoká...mohli umiestniť aspoň zdroj dole...ale možno sa mýlim
TomKocuR: Mohol by si potom dať vedieť ako je na tom? prípadne porobiť aj zopár vlastných fotiek...
Nemá niekto skúsenosti s Coolermaster Elite 330? Vyzerá celkom fajn, aj cena je fajnová, má síce v perforovaný takmer celý predok, ale sú tam filtre...ale pochybujem že kvalita je bohvieaká...
TomKocuR: Mohol by si potom dať vedieť ako je na tom? prípadne porobiť aj zopár vlastných fotiek...
Nemá niekto skúsenosti s Coolermaster Elite 330? Vyzerá celkom fajn, aj cena je fajnová, má síce v perforovaný takmer celý predok, ale sú tam filtre...ale pochybujem že kvalita je bohvieaká...
- rimans
- Používateľ
nad Xigmatek Asgard nerozmyslas? V tejto cenovej kategorii vyzera byt najlepsia, dokonca ma na celom prednom panely prachovy filter. S CM 330 by som to trochu aj porovnaval, len Asgard vyzera by prepracovanejsia, menej hlucna skrinka a hlavne pevnejsia ako CM 330 (8>6KG)