Zdravim,
vec sa ma takto:
HDDErase 4.0
ci zvolim Y alebo N, nezbehne to nikdy. napada niekoho co s tym?
za pripadnu pomoc vopred dakujem
nemozem vymazat SSD cez HDDErase
- strenkp
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Apr, 2006, 02:00
nemozem vymazat SSD cez HDDErase
Naposledy upravil/-a strenkp v So 09. Jan, 2010, 16:28, upravené celkom 1 krát.
CPU: Intel E8500 (9,5x422=4009) | Cooler: AC Freezer 7 Pro | Mainboard: Gigabyte X38-DQ6 F9d Bios | RAM: ExceleRam EX2-2800P2-SW (DDR2 800 4-4-4-12) | GK: ASUS 8800 GTS 512 | PSU: Seasonic S12/430w | HDD: 2xSamsung F1 750GB - Raid0
Re: nemozem vymazat SSD cez HDDErase
HDDErase je na HDD, neviem čo ťa to napadlo používať to na SSD, SSD tuším ani Security Mode nemajú.
.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Pouziva sa aj na SSD (konkretne pre Intel X25-M), ale potrebuje mat urcitu verziu HDDErase. Navyse s V Series by som to urcite nerobil.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
použi Gparted
to že to nejde je asi tým že spústa biosov uzamkne disk
prakticky jediné riešenie je odpojiť disk od napájania aj od SATA spustiť napr. ten GParted a potom ten SSD pripojiť
http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=81492" onclick="window.open(this.href);return false;
každopádne pre SSD bez podpory TRIMu poprípade pri iných OS ako W7 je to asi jediná možnosť na refresh SSD
to že to nejde je asi tým že spústa biosov uzamkne disk
prakticky jediné riešenie je odpojiť disk od napájania aj od SATA spustiť napr. ten GParted a potom ten SSD pripojiť
http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=81492" onclick="window.open(this.href);return false;
každopádne pre SSD bez podpory TRIMu poprípade pri iných OS ako W7 je to asi jediná možnosť na refresh SSD
Spoiler: ukázať
nie, HDDErase nevykazuje žiadny progress bar, proste pošle command do disku a ten sa postará o to, proste to musí nechať bežať, terový hdd mi to robilo asi 2(?) hodinky (neviem, ale pozeral som pri tom Stuarta Littla tak si nie som isty )
.