M2N68 - reklamacia
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
M2N68 - reklamacia
zdravim, potreboval by som vediet ci sa este tato doska (asus m2n68) vyraba, popripade ci je este vo velkom na skladoch. rad by som ju totizto reklamoval (niezeby vobec nefungovala, no ma dajake drobne zavady..), ale rovnaku uz nechcem, preto ak sa este vyraba tak by som s tym pockal
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
Re: M2N68 - reklamacia
Mno, ja myslim, ze nepochodis. V par shopoch je ta MoBo na dodanie do 2-5 dni, ale aj keby nebola, tak nejake dosky na RMA vyrobca vzdy drzi... Nemam s tym dobru skusenost. (Epox, Biostar)
30 dni bez MoBo a vratil sa poruchovy opravovany smejd. Dalsie 3 tyzdne a vyhrabali dalsiu, tentoraz funcnu.
Ak rozmyslas na upgrade, tak by som ju skor predal, kym je este v zaruke.
30 dni bez MoBo a vratil sa poruchovy opravovany smejd. Dalsie 3 tyzdne a vyhrabali dalsiu, tentoraz funcnu.
Ak rozmyslas na upgrade, tak by som ju skor predal, kym je este v zaruke.
- landrower
- Pokročilý používateľ
z predaja by mi tak mozno 30-40e prislo, to je zalostne malo
no tak ked tak to dam na reklamaciu, a ak mi daju novu alebo ju opravia tak ju predam
no tak ked tak to dam na reklamaciu, a ak mi daju novu alebo ju opravia tak ju predam
40€ stoji nova...
Ked je vadna reklamuj, ale IMO tazko z toho nieco vytlcies. Jedine, ze ti daju inu v tej cene, prip. lepsiu s doplatkom a to ja vidim hodne nerealne.
Ked je vadna reklamuj, ale IMO tazko z toho nieco vytlcies. Jedine, ze ti daju inu v tej cene, prip. lepsiu s doplatkom a to ja vidim hodne nerealne.
- landrower
- Pokročilý používateľ
to uz nova len 40?? ja som ju tak za 61 kupil!! sakra, to neni dobre skusim reklamovat a poziadat ich nech mi s doplatkom daju lepsi kus...