ATi + nVidia PhysX
ATi + nVidia PhysX
Zdravicko
Po poslednom uvedeni Nvidie jej noveho kona Fermi, vo mne zanechal mierne povedane rozpaky Nehovoriac o tom ze predvadzali iba lacnu maketu Aj na viacerych portaloch sa clovek nic pozitivne o novej grafike od N nedozveda, co ma ako "zeleneho" majitela dost mrzi. Naopak "cervena" 5870ka ma vcelku ocarila.
Preto sa na vas obraciam s otazkou kombinacie Ati5870 a k tomu grafika od N pre physiX - 9600ka (kedze ovladace su uz cracknute).
1. Mam 500W zdroj a nechcem sa ho zbavit chcem sa spytat ci by som bol schopny tuto dvojicu na nom rozbehnut
2. Ci 9600ka na physiX staci kedze nemam realne predstavu co pX potrebuje
3. Ma niekto s tymto combom skusenosti?
Vdaka za info
Po poslednom uvedeni Nvidie jej noveho kona Fermi, vo mne zanechal mierne povedane rozpaky Nehovoriac o tom ze predvadzali iba lacnu maketu Aj na viacerych portaloch sa clovek nic pozitivne o novej grafike od N nedozveda, co ma ako "zeleneho" majitela dost mrzi. Naopak "cervena" 5870ka ma vcelku ocarila.
Preto sa na vas obraciam s otazkou kombinacie Ati5870 a k tomu grafika od N pre physiX - 9600ka (kedze ovladace su uz cracknute).
1. Mam 500W zdroj a nechcem sa ho zbavit chcem sa spytat ci by som bol schopny tuto dvojicu na nom rozbehnut
2. Ci 9600ka na physiX staci kedze nemam realne predstavu co pX potrebuje
3. Ma niekto s tymto combom skusenosti?
Vdaka za info
CPU: INTEL C2D E6750 , FAN: AC Freezer 7 Pro , GPU: ASUS EN8800 Ultra 768MB , MB: ASUS Maximus Formula , RAM: 4x1GB CORSAIR Dominator 800MHz , HDD: 500GB Hitachi 7200 16MB , CASE: NZXT Hush , PSU: SeaSonic S12 II 500W , LCD: LG 22" L226WTQ Wide , DVD RW: Samsung SH-S203D SATA , MOUSE: RAZER Death Adder
- Tom2871989
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Re: Ati + physiX
aky mas 500W zdroj ak je to nieco ako eurocase a pod tak to daj prec aj keby si nekupoval novu grafiku a ano 9600 by mala stacit na pocitanie fyziky aj ked takych hier kde to vyuzijes neni vela
Nie mam Seasonic a som s nim max spokojny preto sa ho nechcem zbavit...
CPU: INTEL C2D E6750 , FAN: AC Freezer 7 Pro , GPU: ASUS EN8800 Ultra 768MB , MB: ASUS Maximus Formula , RAM: 4x1GB CORSAIR Dominator 800MHz , HDD: 500GB Hitachi 7200 16MB , CASE: NZXT Hush , PSU: SeaSonic S12 II 500W , LCD: LG 22" L226WTQ Wide , DVD RW: Samsung SH-S203D SATA , MOUSE: RAZER Death Adder
- Biancho
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 21. Apr, 2008, 14:00
tiez rozmyslam o zapojeni mojej starej gk 8800GT spolu s novou ATI 5750 mam 600W enermax ,chcem sa len spytat na tie ovladace ako to nastavim aby sa to nebylo spolu pod windows7 vie niekto s tym poradit? ake verzie si mam zohnat a nainstalovat?
NVidia, pokiaľ viem, zakázala možnosť spustenia PhysX, ak sa v systéme nachádza ATi grafika.
Spoiler: ukázať
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ano zakázala ale nieje problém to rozbehať v priebehu 10minút...
každopádne je to momemtálne na 2 veci
Spoiler: ukázať
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
druhá vec je tá, že 5870 je za svoju cenu len nešťastná voľba. Radšej 5850
- Biancho
- Nový používateľ
dexter napísal:ano zakázala ale nieje problém to rozbehať v priebehu 10minút...
chcel by som to skusit rozbehat ale neviem ako mozes mi dat link na niaky navod alebo podobne podla coho by som to skusil?
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- na PhysiX s prehladom staci 8600GT (silnejsie karty su zbitocne)
- ostatne celi PhysiX je dnes "zdechli pes"
T.
- ostatne celi PhysiX je dnes "zdechli pes"
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
- Biancho
- Nový používateľ
dexter napísal:google?
ved sa trošku snažte
FAKT DIK ZA POMOC BEZ TEBA BY SOM TO NEZVLADOL
- Biancho
- Nový používateľ
skusal som aj ten patch nahodit ale stale mi to nechce fungovat nevie niekto ake maju byt presne verzie ovladacov aby to fungovalo?
- Biancho
- Nový používateľ
ked si dam nastavenia nvidia phisX ako keby ju nenaslo - no acceleration - a nejdu spustit hry vyhodi pri kazdej chybu ako by sa tam bili ovladace ale patch som pouzil , len som si neni isty ci som dal spravne verzie ovladacov alebo ci som to ms instaloval v niakom poradi neviem.pouzil som posledne ovladace od ati a nvidie