nasa mila slovenska posta
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
nasa mila slovenska posta
nazdar
mam tu taku halusku
moralna dilema
zena predala cosi na aukcii, dotycna to vyplatila a manzelka to aj poslala, stitok mala
posta ako uz isto dobre tipujete balik stratila
nejde o velku sumu ale
zena samozrejme chce vratit peniaze, lebo medved
ja vravim ked to odflakla posta - kedze material tohoto druhu udajne postarky vytipovanym osobam velmi casto vykradaju- nech peniaze nevracia, kedze chyba nebola na jej strane
stratova bude o ten material ktory samozrejme nakupila a kedze matros predala za nakupnu cenu takze ...
zachvaty filantropstva mame dost casto obaja, ale v tomto pripade ma stve system
cital som clanky kde zeny-predajkyne, resp osoby ktore prijimaju balícky velmi casto nadavaju na to ze im postarky zasielky vykradaju,
cize 3. moznost - peniaze napoly- mi pride ako keby si zena mala priznat ze je za stratu zodpovedna
reklamacia dopadla neuspesne, kedze zasielka poistena nebola...ked mi toto lokša na poste oznamila...citujem"to ako keby som mal poistovat kazdy jeden list aby ho nejaka krava na poste neukradla?"
ako vravim nejde ani tak o tie peniaze ale o to co taky cas
samozrejme nedokazem, ze balicek ukradli ....
a takisto je mozne ze sa stratil...dajme tomu
poprosim nejake nazory co na to tunajsie osadenstvo
ak som nieco zabudol doplnim neskor
dik
mam tu taku halusku
moralna dilema
zena predala cosi na aukcii, dotycna to vyplatila a manzelka to aj poslala, stitok mala
posta ako uz isto dobre tipujete balik stratila
nejde o velku sumu ale
zena samozrejme chce vratit peniaze, lebo medved
ja vravim ked to odflakla posta - kedze material tohoto druhu udajne postarky vytipovanym osobam velmi casto vykradaju- nech peniaze nevracia, kedze chyba nebola na jej strane
stratova bude o ten material ktory samozrejme nakupila a kedze matros predala za nakupnu cenu takze ...
zachvaty filantropstva mame dost casto obaja, ale v tomto pripade ma stve system
cital som clanky kde zeny-predajkyne, resp osoby ktore prijimaju balícky velmi casto nadavaju na to ze im postarky zasielky vykradaju,
cize 3. moznost - peniaze napoly- mi pride ako keby si zena mala priznat ze je za stratu zodpovedna
reklamacia dopadla neuspesne, kedze zasielka poistena nebola...ked mi toto lokša na poste oznamila...citujem"to ako keby som mal poistovat kazdy jeden list aby ho nejaka krava na poste neukradla?"
ako vravim nejde ani tak o tie peniaze ale o to co taky cas
samozrejme nedokazem, ze balicek ukradli ....
a takisto je mozne ze sa stratil...dajme tomu
poprosim nejake nazory co na to tunajsie osadenstvo
ak som nieco zabudol doplnim neskor
dik
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- lezgy
- Pokročilý používateľ
Re: nasa mila slovenska posta
Naposledy upravil/-a lezgy v Po 11. Jan, 2010, 17:46, upravené celkom 1 krát.
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
Ja by som v rámci môjho motta "Problémy neriešim, predchádzam im" peniaze po neúspechu na pošte vrátil. Ak to nie je veľa, srať do toho.
lezgyho účet deaktivovaný (údajný hack, kto videl príspevok ktorý je už teraz editnutý na , pochopí)
Lezgy nech sa mi ozve na email, nastavíme heslo a účet opäť aktivujeme
//edit: opäť aktívny
Lezgy nech sa mi ozve na email, nastavíme heslo a účet opäť aktivujeme
//edit: opäť aktívny
.
a da sa nejako dokazat, ze ta osoba ten balicek neprebrala? asi tiez nie,ze?
EDIT: myslis toho butcha?:-D zeby igigiho nasledovnici?
EDIT: myslis toho butcha?:-D zeby igigiho nasledovnici?
nie, wanna-bezwARO napísal:EDIT: myslis toho butcha?:-D zeby igigiho nasledovnici?
.
- lezgy
- Pokročilý používateľ
ale ne ...bol to brat neznaly pomerov na tunajsom fore )
ospravedlnujem sa
ono ten balik by si dotycna urcite prevzala kedze uz za neho mala zaplatene
je tam moznost sice ze si to rozmyslela ale jedna sa o VIP osobu na fore takze je predpoklad ze to robit asi nebude...
to je to iste ako keby taky gamaray niekoho oblafol o telefon
mozne to sice je ale...
ale som si splhol ne ?
ospravedlnujem sa
ono ten balik by si dotycna urcite prevzala kedze uz za neho mala zaplatene
je tam moznost sice ze si to rozmyslela ale jedna sa o VIP osobu na fore takze je predpoklad ze to robit asi nebude...
to je to iste ako keby taky gamaray niekoho oblafol o telefon
mozne to sice je ale...
ale som si splhol ne ?
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Ja mam rovnaku skusenost. Uzivatelovi z tohto fora som posielal obalku s tabakmi, prva trieda, avsak nepoistil som to.
( 10x 50g Nakhla ) . Na druhy den to mal mat doma. Vysledok? Rovnaky, ako u teba. Kradnu jedna radost. Najsmutnejsie na tom je to, ze ludia zacnu rozpravat svoje skusenosti az vtedy, ked uz je neskoro ...
Ja by som im niekedy poslal na skusku alebo nejaku podobu lakocinku. By som chcel vidiet xicht toho, co to otvori
Inak riesenie mojho problemu je taketo : Poslem uzivatelovi nove tabaky, ked dostanem vyplatu ( prva )
( 10x 50g Nakhla ) . Na druhy den to mal mat doma. Vysledok? Rovnaky, ako u teba. Kradnu jedna radost. Najsmutnejsie na tom je to, ze ludia zacnu rozpravat svoje skusenosti az vtedy, ked uz je neskoro ...
Ja by som im niekedy poslal na skusku alebo nejaku podobu lakocinku. By som chcel vidiet xicht toho, co to otvori
Inak riesenie mojho problemu je taketo : Poslem uzivatelovi nove tabaky, ked dostanem vyplatu ( prva )
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- ja zrovna riesim strateny balik.... nejaky objednany tovar z honkongu.... ties ho tie ***** z posty ukradli........
- este ze mi z PayPalu vratia peniaze (dufam)
T.
- este ze mi z PayPalu vratia peniaze (dufam)
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
A tým si si naozaj získal moje srdce krutibrko ...
Naozaj je smutné ako pošta a tie jej lokše, ako si to lezgy naozaj trefne nazval s nami zachádzajú...
Nepostil si si to pal do žeravých klincov...a to na poštáckom fóre ten ich poštoderátor píše stále jednu a tú istú odpoveď: ,,táto skutočnosť bude preverená, záleží nám na kvalite našich služieb" a iné podobné homosexuálne výjavy....
Ale mimochodom naozaj chcem po´dakovať krutibrkovi, ktorý je momentálne niekde v inom matrixe za to ako situáciu rieši a ponúkol mi ,,zadarmo" 2x 250g tabaky.
Ja ti to niekedy oplatím, keď budeš volačo potrebovať....
Naozaj je smutné ako pošta a tie jej lokše, ako si to lezgy naozaj trefne nazval s nami zachádzajú...
Nepostil si si to pal do žeravých klincov...a to na poštáckom fóre ten ich poštoderátor píše stále jednu a tú istú odpoveď: ,,táto skutočnosť bude preverená, záleží nám na kvalite našich služieb" a iné podobné homosexuálne výjavy....
Ale mimochodom naozaj chcem po´dakovať krutibrkovi, ktorý je momentálne niekde v inom matrixe za to ako situáciu rieši a ponúkol mi ,,zadarmo" 2x 250g tabaky.
Ja ti to niekedy oplatím, keď budeš volačo potrebovať....
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Reinok : Pohoda, uznavam, ze ty za to nemozes, kedze ja som spravil tu chybu, ze som veril SP, ted nepoistil ( a priznam sa, mal som vo vrecku v drobnych 1,2e a nechcel som si poziciavat .. .) , takze ty si cisty, ja som to pokakal...
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
Posrala to hlavne pošta, ty si jej to iba uľahčil....
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Idem este skusit napisat na forum posty , aspon z halue, mam aj obalku odfotenu...
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
OT: Ja aktualne riesim iny subjekt - DHL. Balik z Marseille do Bratislavy podla trackingu prisiel, realne ho ale do BA ani do Leipzigu (medziprestavka) podla ich vyjadrenia nedostali. Naco teda maju taky tracking, kde si aj tak nahodia co sa im chce ? Mozno balik doteraz lezi niekde pod tonou inych balikov v Marseille.
- lezgy
- Pokročilý používateľ
ono to je to
mame vsetci poistovat kazdy balik?
sak kradnut budu stejne...
konkretnemu postarovi to asi tazko dokazu takze tomu jedincovi to moze byt jedno
o vratenie penazi ani tak nejde, skor o to ze oni ukradnu a ja mam vracat?
hej raz dvakrat...ale jak som cital tie fora tak to obcasna zalezitost urcite nieje
sak aj tuna na fore 13postov a 4 pripady kradeze
mame vsetci poistovat kazdy balik?
sak kradnut budu stejne...
konkretnemu postarovi to asi tazko dokazu takze tomu jedincovi to moze byt jedno
o vratenie penazi ani tak nejde, skor o to ze oni ukradnu a ja mam vracat?
hej raz dvakrat...ale jak som cital tie fora tak to obcasna zalezitost urcite nieje
sak aj tuna na fore 13postov a 4 pripady kradeze
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s