MSI K7N2-L Delta - AGP problem
MSI K7N2-L Delta - AGP problem
Nedavno som ju kupil, je uplne nova a vsetko na nej funguje, okrem drivera GART - na nforce 2 AGP. Mam staru kartu Geforce 2MX 400 64Mb nemal som uz praxy, tak musim pockat do dalsej vyplaty ... ale zatial... ide mi iba v mode pci, skusal som rozne ovladace grafiky, aj starsie ... aj rozne nforce ovladace a nic z balika nforce ovladacov mi idu vsetky bez problemov, okrem agp ... ked ho nainstalujem, tak mi nenabootuje windows - tesne pred grafickym rezimom spadne (s roznymi verziami ovladacov) mam W2K Prof sp4 cz original. Ta karta ide v mode AGP 1x a to je strasne v biose mam vypnute fast writes aj podporu AGP 3.0 ale aj ked ju zapnem, je to jedno... vsetky hodnoty su default, neda sa s tym nieco spravit? nemozem hrat skoro ziadne hry teraz... na gigabajtke s chipsetom KT 600 som tu kartu s agp driverom via v pohode stavil... ale na nforcke ani za nic
ano
yo, to som skusal, zabil som s tym presne 8 hodin a dake drobne ...
ale nasiel som vychodisko existuju programy, co dokazu menit AGP z 1x na 2x, pripadne aj 4x ak to doska da... jeden je NVmax, ale ten nejde, neviem preco ... pisu, ze od verzie 20.00 detonatory a ja mam 56 tky ...
nepoznas este nejaky iny program, co meni AGP? a podobne ladice?:)
ale nasiel som vychodisko existuju programy, co dokazu menit AGP z 1x na 2x, pripadne aj 4x ak to doska da... jeden je NVmax, ale ten nejde, neviem preco ... pisu, ze od verzie 20.00 detonatory a ja mam 56 tky ...
nepoznas este nejaky iny program, co meni AGP? a podobne ladice?:)
no
moze byt .... ale napokon som aj tak sklamany, lebo to AGP co mi nastavil software nejde ... moja doska to nepodporuje. Myslim, ze len niektore Epoxy nove a Asusy to maju, je to aj na strankach nvidie, kde je nvidia utility ... musim skusit nejaku novu kartu, poziciam si Radeona 9700 pro a dufam, ze na nej to AGP pojde.
hm
v podstate sa o tom vie, skus si dat do googla nv_agp.sys a vypluje to presne to, co aj mne robi ... skoda, vyriesi to zrejme len update nforcov, alebo nova grafika.PeterM napísal:Ta MX 400 je uz dost stara karta... Neverim, ze by si mal s nejakou novsou ten isty problem... 8O To by sa na webe uz davno vedelo...
mm
nie sefe ... to som cital, tocia tam o WXP a nejakom generic default driveri .. ten nemam, keby som ho aj teoreticky mal, nejde mi, skusal som aj via, sis, amd agp driver (BSOD) a skusal som aj tie rady, co tam pisu s kopirovanim a preinstalovanim ... alebo zmazanim toho ovladaca a ponechanim len inf suboru. Neda sa to ... ale mam jeden napad, nepoznas nejaky program, cim by som mohol otvorit ten sys driver a editovat ho tak ako je napisany? lebo je v strojovom kode zrejme ... ja by som si ho teoreticky aj vedel prisposobit.PeterM napísal:clovece ... Neviem, ci sa ti mam vysmiat, alebo nad tebou zaplakat ...
- ale inac fakt to je zahada, preco sa to objavi len niekde a niekomu ... nechapem ... Len dufam, ze to nieje problem dosky, lebo sa zblaznim, musim skusit tu novu kartu cim skor.
no
ano, ten tam mam a prave ho pouzivam .... funguje standardne ako pci ... ako som aj pisal na zaciatku, grafika ide v pci mode. No nic, v podstate skusim tento tyzden ten Radeon a dam vediet, ako to dopadlo.
- to je ok .... ale presiel som hadam 100 for kvoli tomu
- to je ok .... ale presiel som hadam 100 for kvoli tomu
no
... tak a mam toho dost. Dnes som preinstaloval cely system 2 krat, uz nemam na to nervy. Skusal som aj FAT32 ... a tak a nakoniec sa mi vsetko dofajcilo, ved ako inak:) zajtra prechadzam na WXP a hotovo.