ma vyhodu ze ked vyschne nezanechava zasebou ziadne flaky. ja si snou cistim okuliare a objektiv fotaku. zarucene funguje.
....si si mohol precitat posledny moj prispevok, som tam napisal ze aj ta nova "tak isto" zle napaluje a teda neviem ci chyba nebude niekde inde...Patko19 napísal:najlepsie je pouzit izopropil alkohol. smrdi to tak ako ta vodicka ktorou vam rucicku natieraju ked vam idu brat krvicku
ma vyhodu ze ked vyschne nezanechava zasebou ziadne flaky. ja si snou cistim okuliare a objektiv fotaku. zarucene funguje.
je tu este jedna moznost neviem ci velijura mal na mysli to co ja teraz pisem ten vykon je mozne este zvisit na boku alebo na spodku optiky je malicki potenciometer ktorim sa upravuje vykon laseru takze je treba velmi jemne pootocit tymto pot. tento zasah pravdepodobne na 80% este CD-romku spojazdni ale nie na dlhovelijura napísal:...ono sa tam opotrebuvava ten laser a tak isto starne aj ten hranol co tam je v hlave...mozno by tomu pomohlo trosku mu pridat na vykone, ale lepsie bolo asi kupit novu, keDze tato ma uz 2-3 roky...
...tiez mam doma 3 mechaniky co zo dna na den prestali citat a nepomohlo ani cistenie...
jj. presne toto som mal na mysli...Endyamon napísal:je tu este jedna moznost neviem ci velijura mal na mysli to co ja teraz pisem ten vykon je mozne este zvisit na boku alebo na spodku optiky je malicki potenciometer ktorim sa upravuje vykon laseru takze je treba velmi jemne pootocit tymto pot. tento zasah pravdepodobne na 80% este CD-romku spojazdni ale nie na dlhovelijura napísal:...ono sa tam opotrebuvava ten laser a tak isto starne aj ten hranol co tam je v hlave...mozno by tomu pomohlo trosku mu pridat na vykone, ale lepsie bolo asi kupit novu, keDze tato ma uz 2-3 roky...
...tiez mam doma 3 mechaniky co zo dna na den prestali citat a nepomohlo ani cistenie...nakolko sa tymto pot.sa upravuje napajanie optiky ,z vlastnej skusenosti som uz takto predlzil funkcnost na 2 mechanikach
ok... tak este skusim vymenit napajaci kabel a ak to nepomoze take este odinstalovat radice diskov a ovladace mechanik...LittleMan napísal:a reinstal win si uz skusil ??? mozno mas zly IDE kabel
skus v spravcovi zariadeni odinstalovat radice diskov a mechanik aj ovladace mechanik a restart (podobnym postupom som si usetril cas na reinst. win, ked mi isiel disk 3 MB/s - poskodeny ovladac)
este skus vymenit napajaci kabel (blbost ale za pokus stoji vsetko)
Ak nic z toho nepomoze tak vazne netusim