Modovať sa bude skrinka od firmy Acutake, model Acu Force. Na prvý pohlad velmi pekný design, no má aj svoje mínusy ako napríklad USB hub na pravej strane bedne (z pravéj strany mám stenu

Začneme.
Kúpil som case, vyšla ma na cca 40€. Hned ako som sa k nej poriadne dostal som ju začal rozoberať. Bočnica je od výroby presklená, na bočnicu sa dá uchytiť 80mm ventilátor, ktorý som tam hned dal- modro podsvietený regulovaný ventilátor ktorý mám už 3 roky no bol to môj prvý ventilátor a nemám cit a dôvod ho vyhodiť nakolko šlape ako hodinky a je tichý. Z predu case je turbína, no až na to že je to len fake

Na bočnicu som pripevnil 2x modrý neón od firmy Sharkoon. Pod grafiku som umisetil SB-RV ktorý aj ked len o 3-5 stupnov zníži teplotu grafiky ale aspon niečo

Čo plánujem v blízkej dobe?
-namontovanie 2x Turbine
-prestriekanie vnútra case na čierno
-zmeniť chladič na CPU
-dokúpiť dalšiu ram :-/
-dať urobiť nálepky z logom a názvom Case no neviem sa rozhodnúť medzi týmito dvoma farbenými kombináciami:
01 02
Nálepky umiestnim na velnilátory ako mám TU ten biohazard, dalšou prelepím nápis Acutake (na dvierkach case), dalšia pôjde hore na case (jeden z tých dvoch návrhov), a pravdepodobne dám spraviť niečo ako sú menovky na dverách do 3.5 alebo 5.25 pozície.
-dať hrubé plexisklo na vrch case, len ešte nemám vyriešený systém nožičiek na ktorých to bude
-modré podsvietenie za pomoci 2x modré led umiestnené dole na case
-spraviť panel 5.25 z vypínačmi na neóny,podsvietenie
Ked toto bude hotové budem spokojný

A potom už vymeniť len HW, procesor pravdepodobne zatial za Quad, a tú jednu 1GB ramku vymeniť za 2GB.
Fotky dodám neskôr, nemám po ruke foták a v noci to fotiť nebudem