zvukovka cez USB
zvukovka cez USB
nedavno som si kupil zvukovku asi za 200e ktora sa pripaja do pc cez usb a vysledny zvuk je znacne ovplivneny vykonom pocitaca. Pri pocuvani mi zvuk posekava presne vdedy ked pc pracuje, alebo pri bohybe miskou je pocut mensie chrcanie v reprakoch, a mam klavestnicu ktora svieti a ked ju zasvietim tak mi zacu piskat repraky, pls co to moze byt a ako sa da tomu predist? miska a klavesnica je tiez zapojena cez usb.
Re: zvukovka cez USB
sa rozpis.. ake pc, aka zvukovka.. atd..
zvukovka: M-audio Fast Track Pro USB
pc: intel celeron 2,93GHz, ram 2,5GB, disk 200GB, 400W zdroj, grafika nVidia NX7600gt VGA
pc: intel celeron 2,93GHz, ram 2,5GB, disk 200GB, 400W zdroj, grafika nVidia NX7600gt VGA
tak vsak s nou tolko nehyb skus radsej pouzivat mysku a nie miskuserdzo napísal:nedavno som si kupil zvukovku asi za 200e ktora sa pripaja do pc cez usb a vysledny zvuk je znacne ovplivneny vykonom pocitaca. Pri pocuvani mi zvuk posekava presne vdedy ked pc pracuje, alebo pri bohybe miskou je pocut mensie chrcanie v reprakoch, a mam klavestnicu ktora svieti a ked ju zasvietim tak mi zacu piskat repraky, pls co to moze byt a ako sa da tomu predist? miska a klavesnica je tiez zapojena cez usb.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
tak tomu hovorim cena neumerna kvalite, co to je zac? Vvyskusaj ci ti to robi aj na sluchadlach (aj ked to nema vystup na sluchadla)... ak ano... tak ju vrat tam odkial prisla.. ak nie ideme dalej.serdzo napísal:nedavno som si kupil zvukovku asi za 200e ktora sa pripaja do pc cez usb a vysledny zvuk je znacne ovplivneny vykonom pocitaca. Pri pocuvani mi zvuk posekava presne vdedy ked pc pracuje, alebo pri bohybe miskou je pocut mensie chrcanie v reprakoch, a mam klavestnicu ktora svieti a ked ju zasvietim tak mi zacu piskat repraky, pls co to moze byt a ako sa da tomu predist? miska a klavesnica je tiez zapojena cez usb.
tam bude naky zadrhel suvisiaci s napajanim cez usb, ked hybe mysou alebo robi daco klavesnicou, tak tam asi kolise napatie ci daco podobne, co potom ovplyvnuje aj tu usb zvukovku.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
neviem ako vy, ale ked uz udal znacku a model zvukoej karty, tak si to aspon pozriem.
A hned vidite, ze karta ma aj externe napajanie 9V/900mA
vpredu 2 XLR vstupy a sluchadlovy vystup.
znacka je to kvalitna, aj zvukovka.. ak by to fakt neslo odstranit, tak napojit na ine PC a skusit ci to ide tam..
najprv by som skusil drivre.. http://www.m-audio.com/index.php?do=support&tab=driver" onclick="window.open(this.href);return false;
potom skusit to napr. cez externe napajany USB HUB.
A hned vidite, ze karta ma aj externe napajanie 9V/900mA
vpredu 2 XLR vstupy a sluchadlovy vystup.
znacka je to kvalitna, aj zvukovka.. ak by to fakt neslo odstranit, tak napojit na ine PC a skusit ci to ide tam..
najprv by som skusil drivre.. http://www.m-audio.com/index.php?do=support&tab=driver" onclick="window.open(this.href);return false;
potom skusit to napr. cez externe napajany USB HUB.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
no ale prave.... takato draha zuvkovka to jednoducho robit nemoze... tam musi ist taketo rusenie bokom...
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
no záleží aj na doske
ako to máš pripojené? cez front panel na skrinke alebo z dosky?
ako to máš pripojené? cez front panel na skrinke alebo z dosky?
Spoiler: ukázať