Heroes of Newerth - Nová DotA?
- redered
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 06. Jan, 2008, 14:00
Re: Heroes of Newerth - Nová DotA?
diky moc
PC 1 - MB: MSI P67A-GD55 | CPU: i5-2500K @ cooled by Noctua NH-U12P | VGA: Gigabyte GTX 960 | RAM: Corsair 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Vengeance | HDD: WD AAKS 320GB | PSU: Seasonic S12II Bronze 520 W | Case: BitFenix Raider| LCD: Dell UltraSharp 24" | Headset: Creative Fatal1ty | Keyboard: Logitech G11 | Mouse: MX518 | Mousepad: Steel Qck | CS a DOTA player | Phone: LG G3
Spoiler: ukázať
vie niekto kedy končí beta testing?
nema niekdo volnu pozvanku prosiiim
CPU:E6600@3.4@1.4V,Mugen 2 ,RAM:Corsair4GB/800[5-5-5-15],GPU: Sapphire HD5770, MB:GigaByte P31-DS3L, Zdoj:Forton BS2 500W,
mam zopar pozvanok ak by niekto chcel.(ale blbol chat v hre takze sa nedali pridavat priatelia do friend listu, a ked ma niekto nove konto tak je to velmi smutne, hadam to spravi novy patch, lebo uz by bolo nacase)
a hraje to este niekto tu z fora? ci len ja.
a hraje to este niekto tu z fora? ci len ja.
ja velmi malo, vratil som sa k dote, tu drtievame do noci
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
tiez uz som hrozne davno nehral. velmi davno. vacsinou sa venujem WoWku, kedze si nechcem kusok casu co som za pc este delit medzi dve hry
Case: Silverstone RVZ01B, CPU: Intel Core i3-4130, GPU: EVGA GeForce GTX 750 Ti 2GB, RAM: Crucial Ballistix Tactical 4GB (1 x 4GB) DDR3-1600, MB: Asus H81I-PLUS Mini ITX, HDD: Crucial M500 240GB
huráááá - nový interface!!!!
huráááá - nič nefunguje!!!
premakany patch 0.3.0.0 viac pokazil ako opravil.
huráááá - nič nefunguje!!!
premakany patch 0.3.0.0 viac pokazil ako opravil.
- Jeremi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00
tiez som trocha mimo s noveho interface a tiez mi nic nefunguje skusal si spustat replay mne to volajako nejde zatial
Lenovo ThinkPad T420s
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
teraz som skusal pozriet uz stiahnuty replay co mam v pc a mi to padlo, a dalsie replaye neni šanca stiahnut, lebo ked nejde chat nejde nic.
hravate to este niekto? mna to este stale bavi...
Case: Silverstone RVZ01B, CPU: Intel Core i3-4130, GPU: EVGA GeForce GTX 750 Ti 2GB, RAM: Crucial Ballistix Tactical 4GB (1 x 4GB) DDR3-1600, MB: Asus H81I-PLUS Mini ITX, HDD: Crucial M500 240GB
ja som to chvilu hraval, dokonca to mam aj kupene, ale vratil som sa ku klasickej dote
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Jeremi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00
ano hravam a dost casto moje meno je JeremiSVK ked tak pridaj si ma do friend listuNuSuey napísal:hravate to este niekto? mna to este stale bavi...
Lenovo ThinkPad T420s