Potreboval by som pomôcť s drivermi k Notebooku Toshiba Qosmio F50-125.
Keďže na disku mám iba Recovery a s nimi systém nepreinštalujem..........chcel by som vás poprosiť o pomoc s ich hľadaním.
Toto je info k notebooku:
http://eu.computers.toshiba-europe.com/ ... ID=1061141
Chcel by som sa vás spýtať či drivre na tejto stránke sú všetky alebo mám zhánať ešte ďalej.
http://eu.computers.toshiba-europe.com/ ... ID=1061141
vopred vďaka všetkým
Pomoc s drivermi k Notebooku
- Marek
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00
Re: Pomoc s drivermi k Notebooku
Toshiba ma vsetky potrebne drivery a aplikacie na svojej stranke. Staci si zvolit operacny system a postahovat co ti tam najde.
Inak prave ten recovery image na disku sluzi na preinstalovanie systemu. Ak nechces iny OS, tak pusti recovery a budes mat cisty Win aj s ovladacmi.
Inak prave ten recovery image na disku sluzi na preinstalovanie systemu. Ak nechces iny OS, tak pusti recovery a budes mat cisty Win aj s ovladacmi.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
no ak je to čisté ako u Aceru tak dovidenia
milion úplne zbytočných aplikácií hlavne kôli tomu že sú to iba trial verzie...
milion úplne zbytočných aplikácií hlavne kôli tomu že sú to iba trial verzie...
Spoiler: ukázať
- Marek
- Používateľ
Toshiba ma tiez milion zbytocnych aplikacii, ale ziadna z nich mie je trial alebo shareware. Urcite ti staci postahovat len drivery. Z aplikacii je dobra akurat Value added package. Myslim ze nic viac netreba.
- gladiatus
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Jan, 2010, 01:14
ok diky moc
a ešte by som sa spýtal, že ak mám teraz Vistu a by som chcel prejsť na Windows 7, budú mi stačiť drivre, ktoré mám k Viste?..........lebo keď som pozeral na stránku Nvidie tak tam ešte nie je driver k Windows 7 zatial iba k Viste.
a ešte by som sa spýtal, že ak mám teraz Vistu a by som chcel prejsť na Windows 7, budú mi stačiť drivre, ktoré mám k Viste?..........lebo keď som pozeral na stránku Nvidie tak tam ešte nie je driver k Windows 7 zatial iba k Viste.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
prinajhoršom stačia tie k viste, hm dosť pochybujem že tam nieje driver na W7
- Marek
- Používateľ
No neviem, ja ked som nainstaloval W7 na moju U400 s Vista drivermi nerobilo to moc dobrotu, nieco mi vtedy blblo a myslim ze hlavne FN klavesy. Ked vysli drivery na W7 tak vsetko OK. Urcite tam budu drivery aj na 7 len dobre pohladaj.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
ved vravím prinajhoršom
tak či onak teraz by som o neprítomnosti ovládačov na W7 pochyboval, aj ked možné to je
tak či onak teraz by som o neprítomnosti ovládačov na W7 pochyboval, aj ked možné to je