Moje pc v popise. .
Ak dám tu dosku do mojho 1. PC mam problem s grafikou a to taký, že do winu mi to nenabehne. V safe mode bez problemov, ak je doska v druhom compe a s tou grafou X1950Pro tak bez problemov. Aj do doby kým nenahodím ovladač na grafiku tak ide.
Jednoducho mi to začne načítavať windows (a je jedno aký, skúšal som aj XP, Vistu, aj 7-čku - 32 aj 64 bit.) a v momentne ako má nabehnut uvodná obrazovka bez varovania čo bluesreen automaticky nasleduje reštart a takto stále dokola. Myslel som, že je problem s RAM, ale dnes som aj tie vymenil za tie Apacery, ale nepomohlo. Všetko mam na default, aj reset cmos som skušal niekoľkokrát. Dnes sa mi raz podarilo nabootovať do winu a dal som prebehnuť testy 3Dmark vantage.... a všetko bez problemov prešlo.
Som v koncoch.
PLS HELP

EDIT: Takto ešte doplním, že som tu grafu skúšal v oboch slotoch PCI-e a skúšal som zapojiť aj to prídavné napájanie čo je na doske (je raritka, ktorú ma myslím len MSI) a stále to isté.
No a ešte doplním aj to, že som dosku skúašal s procákmi E 2160, 5200 aj 8400a vždy to isté...
Ak je doska v druhom compe ide bez problemov.
EDIT2: Samozrejme som skúšal aj viacero druhov ovladačov ku grafike. Bez výsledku.