Zvukovka na hry/filmy do Visty

Všetko o zvukových kartách, repro, problémoch ...
Jaxx
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ut 23. Sep, 2008, 22:58

Zvukovka na hry/filmy do Visty

Príspevok od používateľa Jaxx »

Zdravim, chystam sa v blizkej dobe upgradnut repro (Logitech G51) a tak som si povedal, ze k tomu dokupim aj nejaku lepsiu zvukovku (ako mam onboard). Hlavnym ucelom su hry a filmy, hudba pomenej, preto som chcel kupit nejaku x-fi, ktore maju podporu EAX 5. Teraz mi ale doslo, ze vo viste, ktoru pouzivam vlastne EAX ako take nefunguje a OpenAL je docela problematicke. Viete mi poradit, ci sa mi vobec pre moj ucel do zvukovky oplati investovat, ak za nu chcem dat povedzme max. 80 eur?

Na akej urovni su na x-fi efekty v hrach podporujucich/nepodporujucich OpenAL vo viste v porovnani s tym ako by bezali pod XP? A ako su na tom pod vistou oproti x-fi xonary, ktore maju v popise akusi emulaciu EAX2?

Mam v tom mierny hokej, tak dik, ak sa to niekomu bude chciet objasnit.
Používateľov profilový obrázok
dexman
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 04. Okt, 2006, 02:00

Re: Zvukovka na hry/filmy do Visty

Príspevok od používateľa dexman »

pomocou Alchemy by EAX na Creative zvukovkách malo fungovať aj pod Vistou/7, ale praktické skúsenosti s tým nemám. emulácia EAX u Xonarov je v podstate odhad ako by mohlo EAX znieť, nie je to presná napodobenina. otázne či je možné rozdiel postrehnúť. aké sú rozdiely medzi EAX 2 až 5 nájdeš na nete.

na hranie by som bral Creative X-Fi Titanium.

Návrat na "Zvuk a PC"