HTC Diamond Ventor ID error

Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách.
Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
Používateľov profilový obrázok
TroubleMaker
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 03. Feb, 2007, 08:00

HTC Diamond Ventor ID error

Príspevok od používateľa TroubleMaker »

Čaute,

frajerkin mobil - HTC Diamond je brandovaný Vodafone (GB), pri mojom pokuse o decustomizáciu oprátora som narazil na hlášku Vendor ID error. Chcem sa opýtať, či niekto nemá s úpravou OSOBNÉ SKÚSENOSTI a nevie s tým kompetentne poradiť. (step-by-step + linky :D ), keďže ja radšej symbian a nechcem jej ho :gun:

Google doma mám, takže chytré hlášky si neprosím.
CENTER
Spoiler: ukázať
CASE Thermaltake Level10 PSU Enermax Revolution 1250W
CPU Intel i7 6700@4.65GHz +Corsair H45 2xNB PK1 MB ASUS HERO VIII RAM 32G Corsair Vengeance CL15 @3,2GHz SSD Samsung M.2 1T HDD 4xWD RED 4T GPU R9 280X CF IPS 2x HP ENVY 32 OTHER T-Balancer, ASUS OC Station
KB+M Microsoft Sidewinder X6 + X8 + Roccat Sota
Jeremi
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00

Re: HTC Diamond Ventor ID error

Príspevok od používateľa Jeremi »

Myslim ze problem je v tom ze ked sa chces babrat v systeme potrebujes urobit takzvany hardspl. Ked ho tam dostanes mozes sa babrat v systeme kolko chces a tak isto tam mozes nahravat custom rom.

Tu je nejaky navod kedze uz nemam telefon s Win Mobile viac ti neporadim:

http://selfmod.net/how-to-hard-spl-a-htc-diamond/" onclick="window.open(this.href);return false;

Inac na uplne vsetky otasky najdes odpoved na http://www.xda-developers.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Lenovo ThinkPad T420s
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
TroubleMaker
Používateľ
Používateľ

Problém samozrejme vyriešený, ak by mal niekto nejaké otázky ohľadom flashovania HTC, napíšte
CENTER
CPU Intel i7 6700@4.65GHz +Corsair H45 2xNB PK1 MB ASUS HERO VIII RAM 32G Corsair Vengeance CL15 @3,2GHz SSD Samsung M.2 1T HDD 4xWD RED 4T GPU R9 280X CF IPS 2x HP ENVY 32 OTHER T-Balancer, ASUS OC Station
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Papek »

velmi pekny navod, teda, strucny a jasny... ja mam vsak zopar inych otazok, hlavne ku custom rom, kedze ma laka hodit si WM 6.5, minimalne na skusku, no chcel by som si zalohovat povodnu rom, je to mozne? s velkou pravdepodobnostou dostane mojho diamonda bud frajerka, alebo ho posuniem dakomu v rodine a slovencina v povodnej rom by bola uzitocnejsia ako wm 6.5
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
i5-12400F ♦ 32 GB RAM ♦ RTX 4070 SUPER 12 GB
TroubleMaker
Používateľ
Používateľ

Jednoduchšia cesta je nájsť si pripravenú ROM na internete (XDA), zložitejšia je zazálohovať si vlastnú. Tu je návod http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=337066" onclick="window.open(this.href);return false;
CENTER

Návrat na "Mobilné telefóny, tablety, wearables a mobilné siete"