Problem z Grub
Problem z Grub
Cawte, Moj problem je v tom ze som mal 2 HDD na jednom som mal windows XP a windows 7. Mal som dualboot co sa automaticky nastavil ked som nahodil win7. No vsak ja som chcel aj ubuntu tak som ho stiahol a nainstaloval na druhy HDD. Cize ked som spustil pc tak sa spustilo linuxacke grub a dalo mi na vyber ci chcem windows 7 loader alebo ubuntu. Ked som dal win7 loader tak mi zase nabehlo ci chcem windows 7 alebo XP.Problem je v tom ze ten druhy HDD sa pokazil. Ked som ho vybral a zapol pc tak sa stale spusta grub a napise mi error ze disk nebol najdeny. Cize teraz sa nedostanem ani do win7 ani do XP. Ked som spustil ubuntu live CD tak neviem nikde najist na tom hdd ten Grub. Ide mi o to aby sa ten grub nespustal. Snad ste ma pochopili. Potrebujem to cim skor, dakujem
Re: Problem z Grub
Chceš odstrániť Ubuntu a aj Grub?
- Jeremi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00
Zober si instalacne CD W7 spusti instalaciu budes tam mat moznost oprava pocitaca na dalsom okne je oprava startu (startup repair) malo by to opravit tento problem
Lenovo ThinkPad T420s
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
Ale ostane tam iba spúšťač Windowsu. Neviem ako spustí Ubuntu.
- Jeremi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00
Mal 2 disky na 2hom mal ubuntu ten disk teraz vybral a podla toho ako som to pochopil ide mu iba o to aby spustil Win
Lenovo ThinkPad T420s
Ked spustí Win nespustí Ubuntu ktoré bude zaberať miesto.
presne ako napísal jeremi.... problém je vyriešený...Dakujem za pomoc