Ing.zoidberg napísal:shiro sorry vobec sa mi nechce hadat sa ani nic kasli na to .. nepochopili sme sa , resp podla mna ty mna .. ale je to jedno ..
vobec nechapem, co ty na tom co pisem nechapes. A neviem preco si furt myslis, ze z teba robim debila. Mas divne uvazovanie, ako tak citam. Ocividne nechapes princip diskusneho fora, a jav, ze co sem nenapises, my nemame skade vediet (alebo ako ti tuto vetu mam uz do gebule vtlct). Ked sem nenapises potrebne info, tak sa musime pytat. A ak v tom vidis, ze z teba robime blbca, tak potrebujes pomoc od inych lekarov...
Ing.zoidberg napísal: lebo ked som napojeny na modem vobec sa mi nechce pc dostat do routeru .. ip som si zmenil ma inu ako modem .. nastavil som 192.168.1.2 na router na modem je 1.1 no aj tak mi nejde sa donho dostat hadam sa dnes s tym este pohram
to ti ist musi, kedze IPcky mas dobre. No cele si to domotal uz tak, ze uz neviem co za skatule vlastne mas a ako to mas poprepajane. Bud to napis ako clovek, alebo sem daj obrazok.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB