MSI P45 Neo2 a problem s grafikou?
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: MSI P45 Neo2 a problem s grafikou?
tak to vyzerá na nekompatibility s doskou
podľa je dosť jedno aký výrobca, mrkni po nete a zistíš že každý má nejaké mušky
podľa je dosť jedno aký výrobca, mrkni po nete a zistíš že každý má nejaké mušky
Spoiler: ukázať
Tak a ešte jedna perlička na záver. Dnes som to len tak na skušku vyskúšal osadiť do doksy Gigabyte EP45 UD3R a hádajte.
Správalo sa to úplne rovnako ako na tej MSI-čke...
V čom to do pizi vězí???
V čom to do pizi vězí???
RMA čoho? Ak myslíš grafiku, tak tá mi momentálne šlape v mojej doske (v tej P35 NEO2) bez problemov...
- dexterav
- Sponzor fóra gold
ak som to pochopil nešla ani v tejtopepo30 napísal:Tak a ešte jedna perlička na záver. Dnes som to len tak na skušku vyskúšal osadiť do doksy Gigabyte EP45 UD3R a hádajte.
V čom to do pizi vězí???
inak aké zdroje boli použité?
Ano dobre si to pochopil, nešla ani v tej. Ale to som skusil len nahodiť, pri čom som nepreinštaloval Windows. Ale správalo sa to aj tak uplne stejne. Skusim to ešte raz nahodiť s tým, že to aj preinštalujem (už asi 12x...) a uvidíme. V súvislosti s týmto ale musím doplniť, že som tu dosku šupol do toho druhého compu, kde je grafa X1950Pro, ponechal som procák E8400 a tam to takisto bez preinštalovania winu bez problemov nabehlo, následne som nainštaoval driver na grafu a hotovo. Je tam proste nejaký zádrhel, a ja ani za ten svet nemôžem prísť na to aký...
Zdroj vždy ten istý: Corsair TX 65O
Zdroj vždy ten istý: Corsair TX 65O
- dexterav
- Sponzor fóra gold
tak či onak GK už má dva čierne puntíky a to nie je dobré...
a hlavne tá doska s p45 neni nijaká starinka
vec sa má tak že napriek tým všelijakým scenárom výmenu grafy win väčšinou vcelku v pohode prežijú
a určite to musí bežať po čistej inštaláci
neviem ja by som ju zaniesol k RMA
a ešte im pošepkal aký HW majú použiť
a hlavne tá doska s p45 neni nijaká starinka
vec sa má tak že napriek tým všelijakým scenárom výmenu grafy win väčšinou vcelku v pohode prežijú
a určite to musí bežať po čistej inštaláci
neviem ja by som ju zaniesol k RMA
a ešte im pošepkal aký HW majú použiť
Zaujímavý názor, ked problem je že grafa je v záruke v predajni niekde vo V.Krtíši a byť min. mesiac bez grafy, ufff.
No neviem uvidíme čo poriešim.
No neviem uvidíme čo poriešim.
Naposledy upravil/-a pepo30 v Ne 31. Jan, 2010, 18:55, upravené celkom 1 krát.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
prečo zaujímavý? tá GK musí frčať v každom PC do ktorého ju strčíš a ktoré vyhovuje min požiadavkam
a už v 2 PC nešla
a už v 2 PC nešla
Predaj msi a budeš rad že si sa jej zbavil Msi ma vždy neake problémy s nekompatibilitou preto co potvrdzuje aj pocet opravných biosov
Neviem asi si to cele nečítal, pretože mam aj Gigabyte EP45 UD3R a na tej robí to isté...
Tá doska inak funguje.
Tá doska inak funguje.
OK niečo podobné som už zažil. Skús vyresetovať bios. Potom nabootuj operačný systém a nainštaluj keď ti to nerobí pri inštalácii tak problém bude len v driveri ale pozor. Neinštaluj driver od dosky ak dokonči inštaláciu OS tak nabehneš do Windowsu potom vložíš disk od graf. do mechaniky a pôjdeš do správcu úloh (alebo stihneš najnovšie driveri od výrobcu ) najdeš graf a daš aktualizovať driver graf mal by si stiahnuť z CD. Reštartneš systém a počkáš čo sa bude diať. Ďalšie drivery od dosky budeš inštalovať podobne. Dávaj pozor aby si nenaištaloval nejaký debilný soft od výrobcu graf karty a tiež dávaj pozor na to aby si nenainštaloval soft k integrovanej graf na doske ak tam je. veľa šťastia
Nu ono vcelku je to to isté čo som robil aj ja. Akurát, že ked nainštalujem win7 tak už netreba inštalovať žiadne iné drivre na dosku iba na grafu. Ale skusil som aj to, že som všetky drivre takýmto spôsobom preinštaloval drivrami k doske a to som skúsil aj najnovšie zo stránky MSi aj tie čo su na CD k doske... Jediné čo som si uvedomil a neskúsil, je že som nedával ten driver ku grafike čo je na prloženom CD. Iba najnovšie a niekoľko tých starších čo som mal posťahované na disku.
Tento týžden to ešte idem vyskúšať s tou doskou Gigabyte a dám čistú inštaláciu a uvidíme.
No ale mam jednu otázku aj ked tá už asi patí do inej sekcie. Dal som si odzálovať systém prostredníctvom toho nástroja čo je vo Win7. Teraz ak napr. spravím čistú inštaláciu na inú dosku a budem chcieť túto zálohu použiť, pôjde to? Akým spôsobom? Po spustení mi do systému nahodí vštko čo tam je aj teraz? Vrátane všetkých nastavení?
Tento týžden to ešte idem vyskúšať s tou doskou Gigabyte a dám čistú inštaláciu a uvidíme.
No ale mam jednu otázku aj ked tá už asi patí do inej sekcie. Dal som si odzálovať systém prostredníctvom toho nástroja čo je vo Win7. Teraz ak napr. spravím čistú inštaláciu na inú dosku a budem chcieť túto zálohu použiť, pôjde to? Akým spôsobom? Po spustení mi do systému nahodí vštko čo tam je aj teraz? Vrátane všetkých nastavení?
- dexterav
- Sponzor fóra gold
mno dá ale ja som to nidy neskúšal...
používam acronis...
inak skús na nete mrknúť v poslednom čase sa vyrojilo dosť free softov na zálohovanie WIN
inak boot CD urobené trial verziou acronisu je plne funkčné neobmedzenú dobu
používam acronis...
inak skús na nete mrknúť v poslednom čase sa vyrojilo dosť free softov na zálohovanie WIN
inak boot CD urobené trial verziou acronisu je plne funkčné neobmedzenú dobu
Cez týžden to odskúšam, sám som zvedavý či to pojde. Lebo preinštalovať systém, to mam za pol hodku spravené, ale to nastavovanie a doinštalovávanie ....
Počuj dexter ako si odzálohujem Operu so všetkými nastaveniami a záložkami a pod. ?
Počuj dexter ako si odzálohujem Operu so všetkými nastaveniami a záložkami a pod. ?