Company of Heroes
no ja si idem nainstalovat ten datadisk a pustim sa do toho
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- ---Diablo---
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00
Re: Company of Heroes
Hravate este niekdo company? vysiel pred niekolkymi dnami skvely mod ktory pridava USSR na spojenecku stranu,pracovali na tom mode 3 roky a musim povedat ze spravili kus prace,planuju spravit aj novu nemecku frakciu Ostheer
tu je ich stranka http://easternfront.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
tu je ich stranka http://easternfront.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
ten mod vyzera zaujimavo
ked to nespravil relic, tak si to spravila komunita easy
ked to nespravil relic, tak si to spravila komunita easy
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Mam to uz dlhsie kupene, ale nejako som sa nedostal k nainstalovaniu na Steame. Hadam v najblizsom case.
- M1ch4l
- VIP
skusal som to. Rusi mi prisli velmi slabi a je tam kopa bugov, alebo neviem, cim to je, ze KV-2 3x za sebou trafi mardera s milimetrom na healthbare a marder ju potom odpali do srotu
taktiez mi pridu divne hlasky...T-34 hovori Sherman, IS-2 hovori M26
upgrade jednotiek je divny, je dostupny len pre jednotky vyrobene po kupe upgradu
taktiez mi pridu divne hlasky...T-34 hovori Sherman, IS-2 hovori M26
upgrade jednotiek je divny, je dostupny len pre jednotky vyrobene po kupe upgradu
- ---Diablo---
- Používateľ
a stiahol si aj vsetky patche? vysli tri alebo styri ktore postupne upravovali rusov a odstranovali bugy
ono to ma podaktore obmedzenia,napriklad nemozno ukradnut bojovu techniku lebo to je urcita "limitacia" relicom oni by to museli fixnut a spravit patch...inac ked si zvyknes na styl hrania s rusmi tak to je o inom,myslim ze su dokonca dost silny len treba vediet ako nato...
ono to ma podaktore obmedzenia,napriklad nemozno ukradnut bojovu techniku lebo to je urcita "limitacia" relicom oni by to museli fixnut a spravit patch...inac ked si zvyknes na styl hrania s rusmi tak to je o inom,myslim ze su dokonca dost silny len treba vediet ako nato...
- M1ch4l
- VIP
hej patche mam
uz som tu hru strasne dlho nehral, len som chcel ten mod vyskusat
Rusi su silni endgame, ale early game je mozne ich lahko zatlacit s PE, a potom uz len tazko sa s nimi spamatat
celkovo sa mi viac paci styl armad od relicu ako tohto
uz som tu hru strasne dlho nehral, len som chcel ten mod vyskusat
Rusi su silni endgame, ale early game je mozne ich lahko zatlacit s PE, a potom uz len tazko sa s nimi spamatat
celkovo sa mi viac paci styl armad od relicu ako tohto
- ---Diablo---
- Používateľ
No aj na zaciatku to nieje take strasne,ja pouzivam hordu conscriptov niesu nejak silny ale stoja len 200MP a populaciu zaberaju 0 spolu s tym mortarom co maju tak sa da na zaciatku prezit,AT maju tiez skoro
ja tiez radcej hravam proti rusom za wehrmacht s PE mi to moc nejde proti nim...
som zvedavy na tych nemcov ako vymyslia a ake kusky tam pridaju uz si viem predstavit taky Elefant jagdpanzer...
ja tiez radcej hravam proti rusom za wehrmacht s PE mi to moc nejde proti nim...
som zvedavy na tych nemcov ako vymyslia a ake kusky tam pridaju uz si viem predstavit taky Elefant jagdpanzer...
- M1ch4l
- VIP
no ja wehr nemam, lebo mam origos len OF a ani nejdem tie dalsie kupovat, neni kedy to hrat
neviem, ako je to teraz, ale PE boli najlepsi kedysi...no aj wehr je skvely, britov nenavidim
neviem, ako je to teraz, ale PE boli najlepsi kedysi...no aj wehr je skvely, britov nenavidim
- ---Diablo---
- Používateľ
u wehrmachtu sa mi lubi roznorodost pouzitelnej techniky,taka kombinacia Panther + ostwind + tiger dajme tomu a ide sa do boja proti tankom aj pechote a este ked sa im daju aj experienci,Panzer Elite je tiez fajn tam sa mi paci pechota aj Panzer IV ausf D ale chyba mi moznost vyrabat schopny tank (tie dva panthre za 1000MP je fajn ale trva to k tomu sa dostat)...britov tiez nemusim kvoli tomu ich "kempeniu" a amici su celkom fajn no tiez mi chyba este nejaky fajny tank nie len Sherman (M10 je dost onicom)
- M1ch4l
- VIP
no britov nemam rad, oni su dobri len na timove hry, v 1vs1 mi nesedi ich styl
amici su fajn, oni ani v skutocnosti totiz iny tank ako sherman nemali pershing moc uplatnenia vo WW2 este nenasiel...M10 bola kedysi super, ako je na tom teraz, neviem
u PE ti akykolvek tank nahradia vojaci a PZ IV , co maju, je ok. da sa zobrat hetzer a jagd, osobne ale radsej preferujem luftwaffe tactics...FJR su super vojaci...este, ked im das FG42
wehr ma najvacsi tankovy arzenal, aj najsilnejsi asi...taky PZ IV G dokaze narobit neskutocny bordel, ked je dobre podporeny
celkovo je ale COH hlavne o vojakoch, tanky su len ako podpora, ale tiez si bez nich tazko poradit
amici su fajn, oni ani v skutocnosti totiz iny tank ako sherman nemali pershing moc uplatnenia vo WW2 este nenasiel...M10 bola kedysi super, ako je na tom teraz, neviem
u PE ti akykolvek tank nahradia vojaci a PZ IV , co maju, je ok. da sa zobrat hetzer a jagd, osobne ale radsej preferujem luftwaffe tactics...FJR su super vojaci...este, ked im das FG42
wehr ma najvacsi tankovy arzenal, aj najsilnejsi asi...taky PZ IV G dokaze narobit neskutocny bordel, ked je dobre podporeny
celkovo je ale COH hlavne o vojakoch, tanky su len ako podpora, ale tiez si bez nich tazko poradit
- ---Diablo---
- Používateľ
no amici mali rozne verzie tych shermanov ale uplne by stacilo ak by tam pridali M36 slugger zaklad tvori M10 ale ma to slusny 90mm canon a jeden .50 cal machine gun.
http://en.wikipedia.org/wiki/M36_tank_destroyer" onclick="window.open(this.href);return false;
za PE hlavne pouzivam tank destroyer doctrinu kvoli dvom panzerschreckom a jagdpantheru ale aj ty luftwaffe su dobry zalezi aj co si vybral protivnik a aka je mapa
ono vsetky narody su pouzitelne briti su defenzivny dobre si spomenul ze ich treba kombinovat v aspon 2vs2, wehr je fakt silny az ku koncu, PE je ofenzivny takze treba hned zo zaciatku tlacit ako to len ide a amici su taky neutralny vedia dominovat cely cas ak to s nimi dotycny vie...
http://en.wikipedia.org/wiki/M36_tank_destroyer" onclick="window.open(this.href);return false;
za PE hlavne pouzivam tank destroyer doctrinu kvoli dvom panzerschreckom a jagdpantheru ale aj ty luftwaffe su dobry zalezi aj co si vybral protivnik a aka je mapa
ono vsetky narody su pouzitelne briti su defenzivny dobre si spomenul ze ich treba kombinovat v aspon 2vs2, wehr je fakt silny az ku koncu, PE je ofenzivny takze treba hned zo zaciatku tlacit ako to len ide a amici su taky neutralny vedia dominovat cely cas ak to s nimi dotycny vie...