Nokia 5800XM

Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách.
Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
ANONYM_a7

Re: Nokia 5800XM

Príspevok od používateľa ANONYM_a7 »

Ja tam nikde nevidim nastavenie prehravania kde by sa dalo nastavit medium :rolleyes:
mam tu len playink speed fast fw step, rw step a to je vsetko.

total sa to neda pouzivat, videa spomalene atd...

FW mam ten isty..

Aku verziu pouzivas? :-)
Používateľov profilový obrázok
zwARO
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 13. Okt, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa zwARO »

ja nikde nevidim ze by tato tema bola o nokii E90 pripadne N900, prosim kontaktujte admina a presunte si debatu do vlastneho topicu,dakujem.
Patko19
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 22. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Patko19 »

ja som ti napisal ake aplikacie pouzivam. su kompatibilne aj s S60 5rd. takze v pohode ich mozes pouzivat. moj zoznam tam mas. tak napis aj ty nieco ohladom aplikacii o ktorych si myslis ze su dobre a vyuzivas ich.e90 bol priklad. necakal som ze sa niekto ozve ze ma taky isty a ma v niecom problem. je to v podstate symbian ako symbian len na inom zeleze a problem toho isteho tipu mozes mat aj ty na svojom.
vsetko mi je jedno
zwARO
Používateľ
Používateľ

ja som pisal, ze som ten telefon este nedrzal v ruke :) ja som v blave a telefon je doma :-D uz mesiac takto zijeme :) len sa to zvrhava na temu symbian tak som to xcel trochu ukocirovat... :)
zwARO
Používateľ
Používateľ

no tak orange sa zas vyznamenal, nokia ma novu fw40 ale orange ponuka len fw31 zatial a na tej 31 nejde nahravat nove ovi maps takze nejde bezpatna aktualizacia... da sa to vyriesit zmenou product key a nahodenim noveho fw,ale tym padom sa hned straca zaruka :) takze traba cakat tak 2 mesiace :-D
ANONYM_a7

Príspevok od používateľa ANONYM_a7 »

zaruka nepada :!: PC si vies vratit kedykolvek spat a nikto ti na to nikdy nepirde :-)
zwARO
Používateľ
Používateľ

no na specializovanom telefonom fore bolo povedane ze pada, nemyslim mobilmaniu :)
viem ze si ho mozem vratit, ale jednoducho sa to da zistit kedze na orange telefone nema byt este ten FW,staci aby to skontrolovali,ale tak isto tak pisal typek co mal iny FW a reklamaciu uznali,takze idem do toho tak ci tak, nebudem cakat jak vocas kym orange spravi to co ma byt hned :!:

Návrat na "Mobilné telefóny, tablety, wearables a mobilné siete"