zdroj cvrkota
zdroj cvrkota
Ahojte, mam taky problem ze mam asi v skrinke cvrcky, presne takyto zvuk mi vydava zdroj, ale je to tiche a dokaze to pekne liest na nervy, co sa da robit???
zdroj - corsair hx520
dakujem
zdroj - corsair hx520
dakujem
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Re: zdroj cvrkota
vymenit ventilator...respektivne cely zdroj
uznaju mi reklamaciu ??? pretoze zdroj je novy , vcera som skladal pc
- qq6600
- Používateľ
Podla toho ako to cvrlika.Skus nahrat a hod to sem...
Pokial si to kupoval s normalnom obchode tak mozno ti to vymenia...
Pokial si to kupoval s normalnom obchode tak mozno ti to vymenia...
... a ked cez internet mozes to do 7 dni vratit
ked je to normany predavajuci (rozumiej nie ako napr) tak to vezme spat tak ci tak
ked je to normany predavajuci (rozumiej nie ako napr) tak to vezme spat tak ci tak
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Nemysli on nahodou to "cvrkotanie" , ze to pisita cievky? lebo pokial viem s tym nespravy nic
Spoiler: ukázať
- qq6600
- Používateľ
mne tiez zdroj vydava zvrkotavy zvuk ,ale je to z ventilatora...
dal som ho reklamovat a zobrali mi ho v pohode a pravdepodobne mi ho vymenia za novy kus
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
tak to mas riadne stastie a musis byt naozaj rad ... Pretoze moj zdroj piskal a nechceli ho prijat na RMA pretoze podla testov a merani bol v poriadku. Avsak asi museli mat zapchate usi
Spoiler: ukázať
- QlimaxXx
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 03. Júl, 2009, 13:59
aj moj zdroj troška popiskuje ale iba pri vysokej zaťaži naštastie to nieje az tak počutelne iba ak k nemu priložim ucho zo zadu tak trosku vo vnutri počut piskanie cievok
aj moj zdroj piska , no nie je to nic prijemne lezie mi to dost na nervy, v idle pocujem neustale taku vysoku frekvenciu , a ked prilozim ucho k zadnej strane zdroja tak je ta frekvencia taka kolisava a akokeby tam nieco bublalo , tak sa obavam ci
mi nevybuchne , snad mi ho bezproblemovo zreklamuju , len si musim zadovazit narychlo nejaky nahradny .
Najlepsie na tom vsetkom je ,ze som nim nahradil eurocase zdroj ktory bol bezproblemovy akurat maju zlu povest .
mi nevybuchne , snad mi ho bezproblemovo zreklamuju , len si musim zadovazit narychlo nejaky nahradny .
Najlepsie na tom vsetkom je ,ze som nim nahradil eurocase zdroj ktory bol bezproblemovy akurat maju zlu povest .
MB: ASRock B450 Pro4 CPU: AMD Ryzen 5 1600AF + Arctic Freezer 34 VGA: ASUS DUAL GeForce GTX 1060 6G SSD: Samsung 970 EVO 1TB DVD-RW: Samsung SH-S223C RAM: PATRIOT Viper 4 Steel Series 16GB DDR4 3600 MHz CL17 2x 8GB PSU: Seasonic M12II 520W Monitor: Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34" CASE: Lancool PC-K58
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
mam rovnaky problem ako autor,tak som vcera zdroj rozobral,nakvapkal do fanu olej a cvrcek umrel