ahojte. vcera sa mi bez priciny zacalo vypinat pc ked som klikol na tento pocitac, potom o hodinu ked som hral cs, dneska zasa pri csku tak som ho zapol znovu a stiahlo som si spybot a pri kontrolovani to zasa padlo. problem je ze som nestihol odfotit ani obrazovku s bsodom kedze hned zmizne a neostane jak pri XP. minule ked mi to zacalo tak boli chybne tamky lenze teraz som ich otestoval memtestom a su v poriadku. netusite co by to mohlo byt ? system som nahodil len pred dvoma mesiacmi, dalsi reinstall by ma uz nasral.
CPU netaktovany a grafika ano ale v 2D rezime sa podtaktuje na 300MHz takze je to jedno
dik
bsod
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Re: bsod bez priciny
vypni automaticky restart po chybe v control panel, system, Advanced system settings, Startup and recovery, Settings, vypni Automatically restart
ked ti saze hodi BSOD, tak odpis si file v ktorom sa chyba vyskytla, kod aj parametre v zatvorke
ked ti saze hodi BSOD, tak odpis si file v ktorom sa chyba vyskytla, kod aj parametre v zatvorke
Spoiler: ukázať
dobre skusim ale neviem kedy zrejme az cez vikend budem mat cas
// idem to reinstalnut nie je to hradwarovy problem
// idem to reinstalnut nie je to hradwarovy problem
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
je to problem s dualbootom, win XP + 7 vzdy sa to zacne po istom case restartovavat. ked som mal na jednom disku xp a na druhom 7 tak to islo asi tak 3 mesiace a zacalo sa to restartovavat ale teraz mam nove disky a jeden je rozdeleny na dve particie a na jednej je xp a na druhej 7 a vydrzalo to 5 dni teraz sa to zas restartovava. kurnik jak to urobit aby to fungovalo ? podla toho navodu co je tu na fore to neislo.
// ziadne napady ? rad by som to zpojazdnil totiz cez prazdniny bez PC neni bohvieco.
// este ma napadlo ze by to mohla byt grafika, mam ju uz pekne dlho aj sa dost prehrieva, ot yzden budem mat moznost vyskusat inu tak uvidim
// ziadne napady ? rad by som to zpojazdnil totiz cez prazdniny bez PC neni bohvieco.
// este ma napadlo ze by to mohla byt grafika, mam ju uz pekne dlho aj sa dost prehrieva, ot yzden budem mat moznost vyskusat inu tak uvidim
PS5 Slim
PS5 Slim
Re: bsod
no takze zistil som ze vzdicky mi naskoci ina chyba, raz bad pool header inokedy daco s page is in notpaged area (alebo daco take) . netusim co by to mohlo byt, mam vymeneny procesor, RAMky, HDDčka, jedine este MB pripada do uvahy lenze jak to potvrdit alebo vyvratit ? vcera som reinstalol a po dvochhodinach prace wo windowse mi to znova zacalo padat. skusil som aj iny disk lebo ked som nahodil do pocitaca novu F3 500gb tak mi windows ukazal ze moze byt poskodeny ale test HD tune bol v poriadku takisto som skusil aj test pre samsung disky ktory sa nepusta pod winom aj ten prebehol v poriadku, tak som este skusil iny HDD (WD 5000KS - 500gb) a aj s tym mi to hadzalo BSOD takze neviem v com je problem, ale grafika by to byt nemala kedze to hadze vzdy inu chybu, ale ked hram aj tri hodiny v kuse nerestartuje sa ale ak zacnemrobit daco ine napriklad office, hudba, net tak vtedy sa restartne. prosim o radu, dik.
PS5 Slim
PS5 Slim
no takze by som rad vedel ze jak je mozne ze XP ide v pohode a na 7 sa mi to restartovava kazdu chvilu, uz som z toho na hlavu , vzdy vyskoci ina chyba takze ani netusim co by to mohhlo byt, pomôzte mi prosim!
PS5 Slim
PS5 Slim
tieto bsody mi su niekedy tiez zahadou
1. ja ked som mal XP, tak som mal bsod stale, na rovnaky pc som dal win7 a ani jeden bsod uz nikolko mesiacov (takze som to dalej neriesil)
2. kamaratovi naopak: XP v poriadku, win7-stale padal
cize to moze byt aj nejakou nekompatibilitou...
PS: mne tusim vyhadzovalo tiez nejaku chybu s HDD v bsode (seagate b 7200,12), ale na win7 uz bez chyby
1. ja ked som mal XP, tak som mal bsod stale, na rovnaky pc som dal win7 a ani jeden bsod uz nikolko mesiacov (takze som to dalej neriesil)
2. kamaratovi naopak: XP v poriadku, win7-stale padal
cize to moze byt aj nejakou nekompatibilitou...
PS: mne tusim vyhadzovalo tiez nejaku chybu s HDD v bsode (seagate b 7200,12), ale na win7 uz bez chyby
We salute the rank, not the man!