Windows 8
Re: Windows 8
Nepáči sa ti - nepoužívaj
Toto sú len prvotné dohady, je možné že systém bude neskôr. Tiež MS má/chce mať zavedenú určitú periodicitu v nových verziách Windows.
Neboj sa, kus tímu v MS pracuje aj na Service Pack-och a "odladeniu múch" pre Windows 7, ďalší tím zas na Windows 8...
Toto sú len prvotné dohady, je možné že systém bude neskôr. Tiež MS má/chce mať zavedenú určitú periodicitu v nových verziách Windows.
Neboj sa, kus tímu v MS pracuje aj na Service Pack-och a "odladeniu múch" pre Windows 7, ďalší tím zas na Windows 8...
- kore
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 12. Feb, 2009, 16:19
Nie zeby sa mi nepacilo, Na SP je super ze pracuju, to ma tesi.
ASUS MAXIMUS III GENE . INTEL® Core™ i3 540, 3007.0MHz@4600.0 MHz (200.00 * 23) 1,305V, 32nm, IGP OFF, Noctua NH-D14 . Corsair 2GB DDR3 1333@1565MHz CL10-8-8-20 TWINX XMS3 1,6V. MSI N9800GTX+ 2300/760, AC Accelero S1 rev.2 . WD3200AAKS CaviarBlue 320GB . Corsair HX520 . COOLERMASTER CM692 II Advanced . Windows 7 x86 . SteelSeries Kinzu with SteelPad QcK+
Oni to robia presne ako vravíš. Je jeden, a ten zlepšujú a zlepšujú, ibaže to nevydajú ako SP ale ako nový systém .kore napísal:Nepochopim microsoft, uz planuju dalsi windows ked ani kompletne niesu vychytane vsetky muchy na 7. Stale nieco nove a nove, preco neostanu pri jednom a stale to zlepsuju? Ked to pojde takto, o par rokov tu mame Windows 2020.
Presne
Všetko je marketingoví ťah. DX 11 by zvládlo aj XP. Windows Media Player 12 má 2 novinky a 1 z toho úplná hlúposť.
Nové Aero efekty sú v praxi nevyužiteľné. Sľubovaná 100% kompatibilita sa nekoná.
A do toho všetko premaľované.
Všetko je marketingoví ťah. DX 11 by zvládlo aj XP. Windows Media Player 12 má 2 novinky a 1 z toho úplná hlúposť.
Nové Aero efekty sú v praxi nevyužiteľné. Sľubovaná 100% kompatibilita sa nekoná.
Ci pána, to nám tu je samý softvérový inžinier
Očividne to trocha zveličujeme, nemyslím si ale, že sa treba vysmievať. Ak si si všimol nepopieram výhody, ktoré nové systémy od MS prinášajú, len vravím, že vydávať každé dva roky komerčný operačný systém je volovina na entú - pre zákazníka.
Nevysmievam sa. Vaše argumenty sa mi ale zdajú príliš obecné, jednoduché, bez nejakých faktov, teda skôr názory ako fakty (čo by nevadilo, keby ste to prezentovali ako vaše subjektívne názory, zatiaľ to vyznieva ako tvrdenia).
Opäť podotýkam - ten dátum je len špekulácia, a podobná periodicita vo vydávaní OS tu bola už dávnejšie (Win 3.1, Win95, Win98, Win XP - 3 roky)
Opäť podotýkam - ten dátum je len špekulácia, a podobná periodicita vo vydávaní OS tu bola už dávnejšie (Win 3.1, Win95, Win98, Win XP - 3 roky)
Dodatok pre pokoj duše: prezentoval som svoje predošlé príspevky ako čistú formu subjektívneho prejavu k danej téme. Ospravedlňujem sa za možné nedorozumenia a zavádzajúce tvrdenia, ktoré by mohli z mojich príspevkov vyplynúť. Napriek tomu sa mi to paradoxne javí nanajvýš pochybné, pridávať každému komentáru takú mimoriadnu váhu, berúc v úvahu fakt, že sme v sekcii "Špekulácie". Každopádne ďakujem za upozornenie.
Dan.
Dan.
V poriadku
Mám rád vecné diskusie s prínosom.
Btw, už stiahnutý blog post, či už autentický alebo nie, s akýmkoľvek zámerom, účel splnil dokonale (oživenie témy Windows 8 na webe)
http://209.85.229.132/search?q=cache:BQ ... ndows.aspx+" onclick="window.open(this.href);return false;
Mám rád vecné diskusie s prínosom.
Btw, už stiahnutý blog post, či už autentický alebo nie, s akýmkoľvek zámerom, účel splnil dokonale (oživenie témy Windows 8 na webe)
http://209.85.229.132/search?q=cache:BQ ... ndows.aspx+" onclick="window.open(this.href);return false;
- xcubus
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Mar, 2008, 14:00
co sa tyka porovnania visty a w7 je to obrovsky rozdiel...kto si mysli ze je to len okliestena verzia vista widel tusim w7 len na knihe v tescu
je pravda ze su rozhranim podobne, no rozdiel je diametralne odlisny..
co sa tyka w8, bude to asi marketingovy tah...vidim tam naznak kanibalizmu
je pravda ze su rozhranim podobne, no rozdiel je diametralne odlisny..
co sa tyka w8, bude to asi marketingovy tah...vidim tam naznak kanibalizmu
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Ešte dávnejšie (21.01.2011) jeden ruský portál zverejnil informácie o budovaní Windows 8 a tiež aj Windows 7 Service pact 2
Podrobnosti sa dozviete tu
(Prekladané cez google translator)
Podrobnosti sa dozviete tu
(Prekladané cez google translator)
Spoiler: ukázať
Spoiler: ukázať
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
tak si nastav ze chces nahavat maily na serveri a klient v novom OS si ich zase potaha, problem solved. Vsetko je o ludoch, nadavat vie kazdy ale navrhnut riesenie vie len zopar ludi....Toman napísal:- sak si vyskusajte preniest emaili z XPcka (Outlook Expres) do sedmicky!!! - to je absolutne chore ako to funguje!!!
- a v osmicke to bude asi uplne nemozne...
Ano, prestarnute 10-rocne XP so spravou pamate nahovno, WMP je shit uz od zaciatku, ani len titulky to nepodporuje nativne.mi*so napísal:Presne
A aku kompatibilitu mas na mysli? Aero podporu starsich aplikacii? Co tam chces riesit? Pokial aplikacia vyuziva nejaky svoj skinovaci engine alebo natvrdo nadratovane rutiny pre pracu s oknami a ich zobrazenim, tak na aero zabudni uz len z tohoto dovodu. Je to logicke a nieje to nic divneho.
Aero - urcite nebudem s novym PC a OS fungovat na vzhlade ala win98, ako par pribrzdenych exotov na svete. O co vam ide? Aby grafika zrala o 5W menej pri spracovavani GUI windowsu? Kravina. Vid nizsie.
Je to rovnako rychle ako klasicke rozhranie, ale ludom skratka vadia animacky zmensovania okien a podobne....ale zabudaju na to, ze za cca 250ms, co sa okno animovanie zmensi, stejne nestihnu na nic ine kliknut. takze, o com je to? Dalsia kravina.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Win 8 bude asi taky skok ako bol od Win95 ku Win98, si myslim. Aj tak ako tu uz dakto spomenul, tahaju peniaze zo zakaznikov. Je evidentne ze operacny system nam netreba kazde 2-3 roky. Vobec sa nenahnevam ked to natiahnu aspon na 5 rokov
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Moj nazor je taky, ze keby namiesto pridavania a vylepsovania funkcii radsej maximalizovali optimalizaciu a vykon windowsu. Vtedy by bol vazny zaujem o upgrade. Nasa technika, ktoru mame doma je extremne vykonna vypoctova sila na beznu pracu, zial i teraz sa najdu pripady, kedy to zamrza a pod. A to je podla mna softwerovy problem. Naco sa staraju o nejaky HLUPY WINDOWS LIVE, ktory nahradzaju daleko sofistikovanejsie programy a sluzby. Zbytocne vynakladany cas a usilie zamestnancov Microsoftu.
Samozrejme toto je len moj nazor, tak ma neukamenujte
Samozrejme toto je len moj nazor, tak ma neukamenujte