Zdravim mam iphone 3g a niesom si isty s bateriou, precital som uz vela clankou ako zvisis dobu pouzivania ale nic...
Ked rano stavam do skoly tak o 5:00 zapnem telefon hodim do vrecka idem do skoly pozrem v skole bateriu a hla 80-85% a to o takej 7-mej rano a pritom som sa telefonu ani nedotkol ...no a ked pridem domov o nejakej 3-tej poobede bateria mi ukazuje tych 35-40%
pri obcasnom zapnuti displaya...cize pri 24hodinovom nic nerobeni na ajfone mi baterku uplne vybije...
-vypinam vsetko co sa da WiFi,SSH,Push-dal som si manualne nacitavanie dat,jas stiahnuty pod polovicu,vypinam app na pozadi...
este vypisem ake procesy mi bezia mozno mi to sposobuje nieco s tohto :
BTServer
mediaserverd
accessoryd
Springboard
apsd
SysInfoPlus
Other Processes:
kernel_task
launchd
mDNSResponder
notifyd
syslogd
configd
sbsettingsd
lockdownd
IQAgent
fairplayd
configd
CommCenter
SCHelper
mam tam fw:3.0
popripade ak poznate nejaku app co zistuje co najviac zere z baterky tak budem vdacny
Dakujem
iphone 3g-bateria
- Jeremi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00
Re: iphone 3g-bateria
Mas vypnute Push notifikacie? Tam sa udrziava stale spojenie so serverom apple takze dost to zerie baterku.
(Nastavenie -- Hlásenia)
Ked to mas vypnute tak ta vydrz je mizerna ked je v zaruke zaniesol by som to na reklamaciu kedze je bateria zabudovana zaruka na baterku je 2 roky tak ako aj na telefon.
(Nastavenie -- Hlásenia)
Ked to mas vypnute tak ta vydrz je mizerna ked je v zaruke zaniesol by som to na reklamaciu kedze je bateria zabudovana zaruka na baterku je 2 roky tak ako aj na telefon.
Lenovo ThinkPad T420s
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
ty si borec dakujem za rychlu odpoved, pozrel som to a naozaj som to mal zapnute, takze som to okamzite vypol
no chvilku to budem testovat a potom dam vediet
dakujem ti moc
no chvilku to budem testovat a potom dam vediet
dakujem ti moc
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
takze otestovane bateria uz poslucha ako ma cize som spokojny THX