Nokia E66 - baterka vydrzi necely den v standby
Nokia E66 - baterka vydrzi necely den v standby
takze uz druhym rokom mam tento telefon.
pocas prveho roka pouzivania mi telefon vydrzal cca 3-4 dni normlanej prevadzky, co povazujem za standard. z nicoho nic sa mi vsak v priebehu 1-2 mesiacov zdegradovala vydrz na necely 1 den. telefonujem minimalne (max 5-10 min denne).
ok, bral som to tak, ze odisla baterka. pred cca 2 mesiacmi som teda kupil za 33EUR novu (original nokia bl-4u 1000mAh). "sformatoval" podla instrukcii predavajuceho. na moje prekvapenie, ziaden rozdiel. telefon nevydrzi viac ako jeden den.
moze byt problem v telefone? podotykam, ze mi nebezia ziadne aplikacie na pozadi, nic. je to dovod na reklamaciu telefonu? alebo mate nejake tipy, co by to mohlo sposobovat?
pocas prveho roka pouzivania mi telefon vydrzal cca 3-4 dni normlanej prevadzky, co povazujem za standard. z nicoho nic sa mi vsak v priebehu 1-2 mesiacov zdegradovala vydrz na necely 1 den. telefonujem minimalne (max 5-10 min denne).
ok, bral som to tak, ze odisla baterka. pred cca 2 mesiacmi som teda kupil za 33EUR novu (original nokia bl-4u 1000mAh). "sformatoval" podla instrukcii predavajuceho. na moje prekvapenie, ziaden rozdiel. telefon nevydrzi viac ako jeden den.
moze byt problem v telefone? podotykam, ze mi nebezia ziadne aplikacie na pozadi, nic. je to dovod na reklamaciu telefonu? alebo mate nejake tipy, co by to mohlo sposobovat?
Re: Nokia E66 - baterka vydrzi necely den v standby
jo moze. Pamatam si svojho casu podobn problem s Nokia 3310. Tiez mi odisla baterka, kupil som novu a stale bola mala vydrz, vraj to bola nejaka chyba vo firmveri ci co. Uz si to presne nepamatam.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- QlimaxXx
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 03. Júl, 2009, 13:59
tiez mam symbiana poznam pod. problemy ,,, najlepsie by bolo keby si spravil master reset tkzv. trojhmat ale odporucam pred tym vsetko s telefonu zalohovať,,,,trojhmat spravis tak že telefon vypneš a pri zapinani naraz držiš zelene tlačitko,trojku a hviezdičku až kym ti nevybehne obrazovka s pin kodom,,,po tomto je telefon akoby čisto novy akokeby si ho prave kupil z predajne ja to robim preventivne tak raz za tri mesiace telefon je potom ovela rychlejši,,,,pokial ti po tomto bude na telefone stale slabo drzat baterka tak to už je potom HW zaležitost.
jj odporcuam tzv. hard reset *#7370#
ak nepomoze tak update sw
ak nepomoze tak update sw
| Intel Core i5-2500K @ 4,5GHz + NOCTUA NH-D14 | ASUS P8P67 | 2x4GB Kingston 1333 CL9 | ZOTAC 1060 6GB | Samsung 850 250GB | SeaSonic X-560 | Fractal Design Define R3 BlackPearl | BenQ BL2420PT | Lenovo Explorer | ZOWIE EC1-A | TAITO | SideWinder X4 | Playseat Challenge | Logitech DFGT |
MBP 13" A1502
MBP 13" A1502
diky za rady... dnes som este volal do orange (telefon je este v zaruke).
ze mohlo sibnut nejakej suciastke a zrazu ma velky odber. mam ho doniest na reklamaciu.
skusim este ten reset a ked nic, tak reklamujem.
ze mohlo sibnut nejakej suciastke a zrazu ma velky odber. mam ho doniest na reklamaciu.
skusim este ten reset a ked nic, tak reklamujem.
- QlimaxXx
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 03. Júl, 2009, 13:59
vyskušaj ten reset na 60-70% taketo chyby byvaju firmwarove (po čase mu proste prepne),,,,potom daj vediet ci pomohlo
skor full reinstal symbianu na najnovsiu verziu, ak aj to nepojde, mas niekde inde problem
nahodil som novy software a vyzera, ze to vyrazne pomohlo...
pri akej verzii FW si mal tento problem? pouzival som aj 210 a nasledne aj tieto300.21.012 >> 400.21.013 >> aj poslednu 410.21.010 ale vratil som sa downgradom na 300.21.012 koli hacku pomocou Helloox ktory funguje posledne na tejto fw verzii