Empire: Total War
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Re: Empire: Total War
...dufam, ze sa ti to podari rochodit, nech si mam s kym zahrat MP
...inak kto este Empire hrava a ma zaujem o MP (mulitplayer), nech da vediet, vzdy si rad dam particku
...inak kto este Empire hrava a ma zaujem o MP (mulitplayer), nech da vediet, vzdy si rad dam particku
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
MP by som si rad zahral, to bol dovod preco som kamosa presvedcil nech si to spolu kupime.
Len v Total War som ja dost novacik, on ma nahrate Rome aj Medieval. Ja som Empire hral akurat tak demo, kde ma najviac bavili tie namorne bitky. Ale tak verim, ze z trochou cviku sa do toho dostanem a mozme zahrat.
Len v Total War som ja dost novacik, on ma nahrate Rome aj Medieval. Ja som Empire hral akurat tak demo, kde ma najviac bavili tie namorne bitky. Ale tak verim, ze z trochou cviku sa do toho dostanem a mozme zahrat.
Spoiler: ukázať
@GASPi: zajtra okolo 21:00 môžme zase dať... len škoda, že väčšinou keď píšeš hrám buď niečo iné alebo nie je čas.
@Martan: aspoň niekto kto vie lodné bitky by sa zišiel Ja zase musím upgradnúť taktiku na súši.
@Martan: aspoň niekto kto vie lodné bitky by sa zišiel Ja zase musím upgradnúť taktiku na súši.
s pozdravom, crux.
- Martan
- Používateľ
No velmi zvlastne.
Empire sa zrejme nema rado z pretaktovanim mojho CPU.
Akonahle cpu nebezi na default, hra bezdovodne pada.
Tak ale aspon mam workaround a mozem hrat
Empire sa zrejme nema rado z pretaktovanim mojho CPU.
Akonahle cpu nebezi na default, hra bezdovodne pada.
Tak ale aspon mam workaround a mozem hrat
nice to know, zajtra môžeme dať
btw: aký máš nick na steame?
btw: aký máš nick na steame?
s pozdravom, crux.
- Martan
- Používateľ
Na steame mam nick: Martan
ale ucet ma id: m4rt4n
Dneska chcem zahrat s kamosom online, vcera som hral proti pc a zatial vzdy vyhram, obtiaznost zatial Normal
Presli ste tu kampan? Teda je tam kampan a druhe ta world mapa nie?
Ja som sa k tomu este nedostal, kedze som skusal furt len skirmish aby som zistil kedy to pada
ale ucet ma id: m4rt4n
Dneska chcem zahrat s kamosom online, vcera som hral proti pc a zatial vzdy vyhram, obtiaznost zatial Normal
Presli ste tu kampan? Teda je tam kampan a druhe ta world mapa nie?
Ja som sa k tomu este nedostal, kedze som skusal furt len skirmish aby som zistil kedy to pada
nie, bol som príliš unavený, aby som ešte niečo hralGASPi napísal:@Crux2005 - co si sa vcera lakol?
@Martan: big campaign je imho best
s pozdravom, crux.
- Martan
- Používateľ
No zacal som hrat tu kampan - Road to Independence.
Velmi dobre, len neviem ci spravne chapem jednu vec:
Je nutne mat v mestach vojenske jednotky? Nepochopil som tym ikonkam, ktore sa tam zobrazuju ked si rozkliknem detail mesta tak tam mam dve urovne obcanov: Plebs a Slachtu a tam su ikonky podla toho kolko jednotiek je v meste, len som nepochopil ako to funguje aky to ma efekt, tie ikonky su tam raz take do seda, raz su farebne a nechapem ich vyznam...
Velmi dobre, len neviem ci spravne chapem jednu vec:
Je nutne mat v mestach vojenske jednotky? Nepochopil som tym ikonkam, ktore sa tam zobrazuju ked si rozkliknem detail mesta tak tam mam dve urovne obcanov: Plebs a Slachtu a tam su ikonky podla toho kolko jednotiek je v meste, len som nepochopil ako to funguje aky to ma efekt, tie ikonky su tam raz take do seda, raz su farebne a nechapem ich vyznam...
- GASPi
- Používateľ
...farebne by mala byt vojenska posadka (vojsko)
...sede zasa su domobrana (zavysi od velkosti mesta/populacie)
...vojenske jednotky sluzia na znizenie nepokojov a zvyseni obcianskeho poriadku. Vyznam to ma najma v dobytych mestach.
...sede zasa su domobrana (zavysi od velkosti mesta/populacie)
...vojenske jednotky sluzia na znizenie nepokojov a zvyseni obcianskeho poriadku. Vyznam to ma najma v dobytych mestach.
Najmä voči Rome je to dosť veľká zmena - tam si v podstate nikde nemohol mať mesto bez vojska. V dobre rozvinutých a chránených regiónoch to v Empire ale nie je problém. Teda ak ti nevadí, že možno niekedy budeš musieť zaplatiť za voj. gardu. Poprípade budeš musieť znížiť dane.
btw: za aký národ hráš?
btw: za aký národ hráš?
s pozdravom, crux.
Nevie niekto ako to bude s cestinou u Napoleona?
Teda viem ze bude ceska verzia, ale zaujimalo by ma ci ked sa napriklad kupi anglicka verzia v UK a aktivuje sa na steame, ci bude mozne prehodit potom jazyk na CZ.
Ma niekto takuto skusenost s EMPIRE? Kamos si chce hru kupit a ja som prenho sprostredkovatel, a v UK je to podstatne lacnejsie nez u nas, no bez CZ by mu to bolo na nic.
Teda viem ze bude ceska verzia, ale zaujimalo by ma ci ked sa napriklad kupi anglicka verzia v UK a aktivuje sa na steame, ci bude mozne prehodit potom jazyk na CZ.
Ma niekto takuto skusenost s EMPIRE? Kamos si chce hru kupit a ja som prenho sprostredkovatel, a v UK je to podstatne lacnejsie nez u nas, no bez CZ by mu to bolo na nic.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- GASPi
- Používateľ
...podla mna to nepojde cez STEAM, aspon podla toho co som pocul o Dragon Age
...mozno nejakym zasahom do suborov (prepisanim) by to bolo mozne
...mozno nejakym zasahom do suborov (prepisanim) by to bolo mozne