Praskanie-prerušovanie zvuku

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
robo1990o

Praskanie-prerušovanie zvuku

Príspevok od používateľa robo1990o »

Mal som staršiu verziu ovladača Realtek High Definition Audio asi z Júla 2009 (to som nainštaloval z cd-čka čo som dostal ku noteoobu/ - pri tomto ovladači mi zvuk praskal hlavne vtedy ak som niečo sťahoval alebo ak pracovalo viac programov naraz. Odinštaloval som všetko z toho ovladača aj pomocou programu Driver Sweeper, a sťiahol som najnovšiu verziu ovladača so stranky http://www.realtek.com" onclick="window.open(this.href);return false; / z 22.2.2010 v. 6.0.1.6050 a to na moju werziu windowsu - W7 64bit/. Reštartoval som PC a po zapnutí mi zvuk úplne praskal pri ktorejkoľvek aplikacii - je to oveľa horšie ako pred tým a ja som si myslel že ak budem mať najnovší ovladač tak to bude šlapať konečne ako hodinky. V čom je chyba žeby každy ovladač bol iní a niejaky už len pasuje na môj PC ? Alebo potrebujem pre svoj problém úplne niejaký iný ovládač ? Alebo iba niejaku konkrétnu verziu od toho Realteka ? Nedáte mi niejake adresi ta iné ovladače alebo na ostatné verzie ?

Čiže teraz mám ovladač na zvuk Realtek High Definition Audio v. 6.0.1.6050 z 22.2.2010, používam kodeky K-Lite Mega Codec Pack 5.7.0, Antivírak som odinštaloval ale nepomohlo, OS- W7 64bit Ultimate, ram 4GB, procesor- Pentium dual-core CPU T4200 spolu 4 GHz, a môj notebook msi cx600 series, aj som dokupil k nemu nove repraky 2.1 tagže chyba nebola ani v reprakoch čo su na notebooku

Prosím poradte mi. ĎAKUJEM

Návrat na "Operačné Systémy"