EEE Problem

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
jolanek
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 17. Jan, 2010, 21:29

EEE Problem

Príspevok od používateľa jolanek »

Bude to uz viac ako pol roka co si uzivam windows 7 na mojom noteboociku Asus Eee PC 100H, bola to asi mladicka nerozvaznost,alebo neviem co ale proste som sa ulakomil a z windwsu Xp Home som presiel na 7`. Maximalne spokojny som bol, az na vydrz baterky kt. mi sla dole az o 4 hodiny, ale to nie je pre tuto chvilu podstatne.
Problem: Mam este 4 dni do expiracie 7micky :)
A chcem si naspat dat XPcko, mozte mi poradit ako , kedze nemam v notebooku CD Mechaniku a .iso subor mi nejde :(
bude sa dat na eee dosku pripojit externe mechanika ?
dakujem za pomoc
Používateľov profilový obrázok
materik
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 10. Apr, 2008, 14:00

Re: EEE Problem

Príspevok od používateľa materik »

hod do googlu "xp boot usb" a hned prvy odkaz je celkom schopny navod v slovencine
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
Brandoo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00

Re: EEE Problem

Príspevok od používateľa Brandoo »

samozrejme ze sa da aj externa, ale lespie tu bude cez USB http://www.zizzibaddi.com/blog/asus-eee ... -pen-drive
Spoiler: ukázať
Liquid cooled PC: MB: MSI Mpower Z77 CPU: Intel Core i7-2600K @ 4,5GHz + EK Supermancy CSQ Plexi+Nickel VGA: Gigabyte GTX780 + EK EK-FC Titan Clear Plexi+Nickel RAM: Kingston 2x 8GB DDR3 1600MHz SSD: Samsung 840 Pro 256GB HDD: WD Caviar Green 2TB EARS PSU: Seasonic X-560 Zvuková karta: Creative SoundBlaster Titanium HD USB CASE: Silverstone TJ07 Keyboard: SteelSeries 6G V2 Mouse: Logitech G5 Mousepad: SeelSeries QcK Diablo III Monitor: Samsung SyncMaster BX2440 OS: Microsoft Windows 10 Pro 64-bit

Návrat na "Operačné Systémy"