Mobile Connect od Orange

Všetko o programoch, problémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
cube
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 435
Dátum registrácie: Ut 11. Nov, 2008, 17:32
Bydlisko: Bratislava a okolie

Mobile Connect od Orange

Príspevok od používateľa cube »

Tento takzvany software Mobile Connect od Orange mi zrejme sposobuje spomalenie notebooku.

Incident sa udial nasledovne:
Pripojil som sa na 3G siet, internet isiel bez vacsich problemov takmer 3 hodiny. Problem nastal vtedy, ked pripojenie skryto "padlo".
Skryto pretoze tento software ukazuje ze som napojeny, avsak nie je mozne nic preniest a akonahle sa toto udeje, nejde mi nic otvorit/zatvorit, proste windows zamrzne, i ked CPU sa drzi na 10% co je pre idle normalne. Ziadne ani podobne spomalenie sa mi nestava, ked som offline (teda bez modemu)... Vyzera to ze mi to spomaluje len ked nastane nejaky vypadok, mimo to ide vsetko tak ako ma.

V screenshotoch to je vidiet, ako sa to sprava.

Orange na email neodpovedal, ani po tyzdni, mozno dvoch, cize neviem kde je problem. Na linke nikto nic nevie, k technikom nie je mozne sa dovolat a kazdy radi nieco ine, klasicka veta "Skusali ste to vypnut a znovu zapnut?" mi asi nepomoze. Vyskusal som uz vsetky mozne kombinacie nastaveni, ani jedno nefunguje bez vacsich problemov. Podotykam ze na LAN internete taketo nieco nerobi.

Notebook: Lenovo R400, Win XP SP2, 3GB RAM. Soft: zone alarm, kaspersky, inac po scanovani ziadny virus/malware alebo co ja viem co este nenaslo.
Programy ktore som prave v tom momente vyuzival: firefox, excel (bola ot nahoda, robi to aj bez toho), a na pozadi skype (nie vzdy), icq (nie vzdy), thunderbird (vzdy), gmail notifier (vzdy).
Silne pochybujem ze problem sposobuje jeden z menovanych programov... Ale stava sa to asi 1x za 1 az 3 dni, avsak niekedy aj 6-8x za 1 den. Jedine riesenie je odpojit sa, vybrat modem, znovu pripojit modem a kliknut Connect, avsak toto je trosku staromodne riesenie problemu, podla mna. Je az neuveritelne ze orange s tym nic nemieni robit, a to ich buzerujem uz jeden cely rok. Stavalo sa mi to aj na predoslom notebooku Toshiba, win xp SP3, sygate + kaspersky.

http://i45.tinypic.com/25i3ls4.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i49.tinypic.com/10rl18z.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i46.tinypic.com/11913pc.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i49.tinypic.com/2i1pp49.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Stava sa to este niekomu ? Napada niekoho cim to moze byt sposobene ?

Dik
Gigabyte GA-P35C-DS3R, E4400 @ 2GHz, 2GB RAM DDR-800, 7600 GS, Seasonic S12II-430 430W.
http://www.speedtest.net/result/520731820.png

Orange Mobilny Internet po 18:00 http://www.merac.sk/rs/20100738156.png" onclick="window.open(this.href);return false; za 33 Eur mesacne v HSPA (3G) technologii.

Návrat na "Programy a problémy s nimi"