neschopna napalovacka od LG???HELP
neschopna napalovacka od LG???HELP
Zdravim,
mam taky problem so svojou napalovaskou LG, neni nijak stara, ma asi pol roka...ide oto, ze sa casto stava, ze ked vypalujem, tak vypise chybu zapisu...pripadne ked zapise medium, pri verifikacii zapisanych dat najde chybu...nechapem ako je to mozne, kedze 50% vsetkych vypalenych veci su zle .....vypalujem na kvalitne media, ziadne noname...vypalujem pomcou poweriso, vzdy na najnizsej moznej rychlosti: vedsinou 4x........dnes som bol hotovy, lebo som kupil dual layer DVD+R a na 55% to padlo, ze chyba zapisu...take DVD vyjde aj na 1,5€ co je dost...cize prosim poradte, mam kupit novu napalovacku?...lebo ma to uz nebavy, firmware je najnovsi...mam win7 a vsetky ovladace aktualne ak by to nejako zavazilo
mam taky problem so svojou napalovaskou LG, neni nijak stara, ma asi pol roka...ide oto, ze sa casto stava, ze ked vypalujem, tak vypise chybu zapisu...pripadne ked zapise medium, pri verifikacii zapisanych dat najde chybu...nechapem ako je to mozne, kedze 50% vsetkych vypalenych veci su zle .....vypalujem na kvalitne media, ziadne noname...vypalujem pomcou poweriso, vzdy na najnizsej moznej rychlosti: vedsinou 4x........dnes som bol hotovy, lebo som kupil dual layer DVD+R a na 55% to padlo, ze chyba zapisu...take DVD vyjde aj na 1,5€ co je dost...cize prosim poradte, mam kupit novu napalovacku?...lebo ma to uz nebavy, firmware je najnovsi...mam win7 a vsetky ovladace aktualne ak by to nejako zavazilo
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Re: neschopna napalovacka od LG???HELP
LG
...ja som to vzdy hovoril...
...ja som to vzdy hovoril...
- qq6600
- Používateľ
aky to je presne model?
mne raz takto blbla kvoli kablu...
mne raz takto blbla kvoli kablu...
- Lkuzman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 08. Jún, 2007, 08:00
Ahoj - jednoduché počty: drahšie DL médium 1,5€, štandardné 15C, nová napaľovačka cca 20€. Ak počet zničených cd/dvd presiahol cenu 20€ tak ju asi nemá ďalej zmysel používať. Jednoduchá matematika. C U
Spoiler: ukázať
ok, tak a aku by ste mi odporucili?...myslim zarucenu, o rady "hmm tato by mohla byt dobra" nemam zaujem ...najlepsie ak ju mate a ste snou 100% spokojny...kludne aj link na eshop...dakujem
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
NEC ND7300...no problem.
inac obcas sa stane a DL medium padne v polovici, je to bezne.
inac obcas sa stane a DL medium padne v polovici, je to bezne.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- qq6600
- Používateľ
dost vela ludi tu bralo do zostav samsungy a zatial sa nikdo nestazoval...
http://eshop.x-computers.sk/zbozi/dvdrw ... p=z:152749" onclick="window.open(this.href);return false; s LightScribe
http://eshop.x-computers.sk/zbozi/dvdrw ... p=z:160863" onclick="window.open(this.href);return false; bez LightScribe
http://eshop.x-computers.sk/zbozi/dvdrw ... p=z:152749" onclick="window.open(this.href);return false; s LightScribe
http://eshop.x-computers.sk/zbozi/dvdrw ... p=z:160863" onclick="window.open(this.href);return false; bez LightScribe
- Lkuzman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 08. Jún, 2007, 08:00
Toto som včera objednal.
http://www.alza.sk/lite-on-ihas424-32-d143310.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako nie že by moja LG ... bola zlá, ale biela napaľovačka
v čiernej suprovej skrini je ako päsť na oko...
http://www.alza.sk/lite-on-ihas424-32-d143310.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako nie že by moja LG ... bola zlá, ale biela napaľovačka
v čiernej suprovej skrini je ako päsť na oko...
Spoiler: ukázať
asi vezmem tu samsung, co som pozeral samsung je vraj v pohode
- QlimaxXx
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 03. Júl, 2009, 13:59
mam taku istu mechaniku ale povem pravdu je to kktina na tretiu napaluje si to ako sa mu chce a niekedy vobec neberie dvdčka este ze mam v zalohe dve dvd vypalovacky ma este raz vytoči ta svina LG poleti von oknom ako ich cela "kvalitna" elektronika ,,,, kamošovi sa zas nechcu vysuvať dvierka ....
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
júj, ja tu stále machrujem s mojou asuskou 5,5ročnou
A co tak precistit optiku,rozobrat vatovou tycinkou a liehom vycistit sosovku a ked blbne nvoy firmware dat starsi.Ked ti hadze chybi pri napalovani je to software zalezitost.Darmo si kupis aj dvdčko za 100 euro.
- calimerostv
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 08. Jan, 2010, 15:41
ja som mal 2 x po sebe menene sata LG a uz som nemal na to co robili nervy zobral som samsung (IDE) a odvtedy ziaden problem, odvtedy vsetkym vsade davam samsunga a no problemo
Intel i5-2500k (Scythe Ninja 2 B), MSI Z68A-G43 (G3), ASUS STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5, Asus Xonar DS, Intel SSD 330 180 G, RAM 8G Kingston HyperX blue DDR3 1333 Mhz + 8 G Kingston HyperX Fury blue 1600 Mhz, HDD Samsung 154UI, 753LJ+ SSD OZC Vertex 2 cache, Fractal Design Define XL (NOCTUA NF-P14, NF NFS12B, 2 x NF-A14 PWM, NF-P12 PWM), Corsair 650W TX, LCD : HP LP2475w, 27" BenQ XL2720Z, AUDIO SAMSUNG HW-C 560 S/EDC, Microsoft NE 4000, Logitech G500s, projektor BENQ 710ST