na mojom pc sa mi stisuje sam od seba zvuk

Všetko o zvukových kartách, repro, problémoch ...
stew-ko
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ut 23. Feb, 2010, 09:28

na mojom pc sa mi stisuje sam od seba zvuk

Príspevok od používateľa stew-ko »

potreboval by som poradit s tymto problemom,lebo uz som z toho nervozny...skusal som preinstalovat audio driver a nic,stale ten isty problem...
Používateľov profilový obrázok
materik
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 10. Apr, 2008, 14:00

Re: na mojom pc sa mi stisuje sam od seba zvuk

Príspevok od používateľa materik »

Kedy sa stisuje, pri akej cinnosti? Je to notebook alebo desktop? A aky pouzivas prehravac?
Mna z vlastnych skusenosti napadli tieto moznosti:
- na mojom notebooku mam male koliesko na ovladanie hlasitosti. Niekedy sa mi stane, ze ho nechtiac pritlacim a vtedy sa tiez sam od seba stisuje zvuk. Mozno vie podobny problem vzniknut aj na reprakoch.
- co sa tyka prehravaca, je mozne, ze pri pouzivani pocitaca, hrani hier sa ti podari stlacit klavesovu kombinaciu, ktoru ma player nastavenu na ovladanie hlasitosti. Skontroluj si aj toto. Zaroven, mozes mat aj priamo vo Windowse nastavenu nejaku skratku na ten ucel.

Ak to nie je ani jedna, daj viac info o compe ktory mas a kedy sa problem objavuje.
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
GABO
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00

Príspevok od používateľa GABO »

Téma patrí do zvuku....nie do tejto sekcie. Ale si nový tak povedzme, že ok.

Neviem čo máš za systém, ale ovládače integrovaných zvukoviek majú dole v pravom dolnom rohu ikonku po ktorej zakliknutí ti vyjde tabuľka kde si nastavuješ rôzne možnosti. Niekde v týchto paneloch je aj možnosť automatického stišovania zvuku, viem, že raz som mal presne tento problém...skús hľadať teda v daných paneloch.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
Patko19
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 22. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Patko19 »

moze ti to napriklad robit aj powerdvd. u mna bol taky problem so zvukom davno.
slo o to ze ten program ovladal zariadenie WAVE ci ako sa to vo windowse vola ten je nadradeny nad ostatnym.
Obrázok
vsetko mi je jedno
stew-ko
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ut 23. Feb, 2010, 09:28

Príspevok od používateľa stew-ko »

obidvom vam velmi pekne dakujem...problem je vyrieseny...moc ste mi helfli..a sorry ze som to buchol sem a nie do sekcie zvuk...najblizsie si budem davat pozor...este raz dakujem

Návrat na "Zvuk a PC"