Convertovanie

Všetko o pevných diskoch, solid-state diskoch, optických mechanikách, USB diskoch...
LittleMan
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 27. Máj, 2005, 20:00

Convertovanie

Príspevok od používateľa LittleMan »

HELP, pls - mam ntfs disk 98 GB a potrebujem ho dat na fat 32, ale nemam kde zalohovat vsetky data
poradte nejaky soft na konvertovanie - stiahol som si free verziu partition magic ale pise, ze si mam kupit plnu a nespravi to :E

:cry: PLS help
Life is short - enjoy it!
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)
Používateľov profilový obrázok
subz3ro
Dátum registrácie: Št 28. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa subz3ro »

PartitionMagic je vzdy hop alebo trop, nech mi nikto netvrdi nic ine.
Svojho casu som ho hojne pouzival, ale potom som stratil data prvy krat - povedal som si OK, za to moze mrkvosoft/windows... tych dat nebolo az tak vela. Druhy krat to uz bolo horsie a prisiel som o dolezite veci :(
KeD sa nad tym zamyslim, ucelom tohto programu je modifikacia logickej struktury disku bez potreby zalohovania/mazania. KeDze riziko je ako sa zda velke a bez zalohy sa clovek nezaobide, tento program straca akykolvek vyznam. Firma PowerQuest to pochopila tiez a predala patent/licenciu firme Symantec :lol:
Mne uz tento program dlhsiu dobu nefiguruje v Start Menu a nepredpokladam ze sa tam este niekedy objavi.
Tolko moje "extempore" na temu PartitionMagic... dufam ze som ta dostatocne odradil od jeho pouzivania :wink:
There are 10 types of people in the world. Those who know binary and those who don't.
LittleMan
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 27. Máj, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa LittleMan »

ani nie - nejako sa mi podarilo to sfunkcnit - stiahol som uz produkt symantec a tam to islo. vacsinu dat (50 GB) som presunul na ine particie, a tie co ostali sa neposkodili :P
potreboval som to, lebo idem na linux, a ten nedokaze zapisovat na NTFS (aspon to mi tvrdil kamos) a nemal by som kam ukladat veci z netu

Uz ten program aj odunstalovovam - neni ho treba :lol:
Life is short - enjoy it!
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)

Návrat na "Pevné disky, SSD, M.2, úložný priestor a mechaniky"