Chcem sa opytat ako sa vola ta druha pesnicka z toho videa?Rada by som si to vypocula na mojej zostave.dakujem
Kúpila som v obchode nejakú jazmínovú ryžu sedemtisícšesťsto X ,ktorá je položená na Haj-Tech lopáriku AM päť Aršok, či ako sa to vyslovuje, spolu s 256 000 000 000 bitov pamätania Krála kameňov . To som odviezla jednou terou , voláme ju Strašiak Apačov a k nej máme aj vlečku ,ktorá ma tri vrtule ,tuším rok výroby siedmeho deviaty o nula nula východného času. Na tu vlečku treba minimálne 1.073 konských síl , z uložením motora v tvare XTX. A pri tom sa pozeráme na krajinku cez čelné sklo o šírke tritisíc milimetrov.
Samozrejme ,štebotavé zvuky polovodičov počúvame z každej strany ,len si pritom treba dávať pozor na tých pätnásť kanálov po ceste, tak že po tme radšej nikam nechodím .
len nijako neviem rozlustit, ze ake ma ten subwoofer pripajanie..ale vidi sa mi ze RCA konektory to ma, to znamena ze to v pohode napojim na receiver onkyo TX-SR507..teda haaadam
dakujem, no lenze moj receiver ma len jeden konektor cinch pre subwoofer a subwoofer ma dva..podla navodu je pisane ze staci zapojit cinch do konektora oznaceneho ako "mono"..mam doma cinch 2x-1x, takze neviem ci by to pomohlo dajako keby napojim obidva naraz
MB: ASUS Z170 Pro Gaming CPU: Intel Core i7-6700K + NZXT Kraken X61 RAM: Kingston 2x16GB DDR4 2133MHz VGA: nVIDIA GeForce GTX980 SDD: Kingston SSDNow V300 240GB HDD: 3x2TB WD Green + 1x3TB WD Green PSU: Corsair HX1000W CASE: FRACTAL Define XL R2 Black Pearl
subwooferu je absolútne, ale totálne jedno či mu tam napojíš dva cinche alebo jeden, dva sú pre pripojenie k takým zariadeniam, ktoré nemajú samostatný výstup pre subwoofer, ty by si ten subák k receiveru pripojil normálnym káblom s jedným cinchom na každej strane.
Ten subwoofer BK zahrá ešte aj 20Hz s celkom slušným akustickým tlakom (vďaka pasívu), takže to podľa mňa zlý subwoofer určite nebude (ak teda nejako neodsrali zosilňovač).